Šta reci, danas švrljo tavanom i zagledo staru pilu zapuštenu , prašnjavu, spremnu za obnovu. Pošto trenutno neam ništa u radioni odlučio sam ga spustit dole, radit na njemu koliko bude novaca i vremena . Radi se o proslavljenom BT -u jednog naseg velikog karting tunera , igrom slučja replika je unazad par godina završila kod mene u očajnom stanju kojem je sad, a posto ja zelim imat jednu svoju trkaču repliku u svom vlasništvu mislim da će to bit baš ova . Plan je sljedeći, sve rastepst, popilit suvisle gluposti koji su neki "majstori" radili na repliki te ic na maximalan tuning s agregatom - još neznam sta ce točno gore da ide, hoće li to bit t 15 setup, ili tomosova karter s drugim cilindrom te možda neki e 90 gore
Vidjet ćemo - eto par slika kako je taj motor izgledo unazda 10 godina kada je bio u punom jeku
7_A_0009.jpg 183.44K
91 downloads
IMAGE0027.jpg 68.31K
98 downloads
Danasnje stanje je očajno a plan je vratiti ga u staro izdanje i naravno proslavit ga ko šta je nekad bio : danas sam ga rastavio šta se tiče rame , prvo ću nju da rešim pa idemo na mašinu , posla ima
IMG_1301.JPG 1.99MB
71 downloads
IMG_1302.JPG 1.93MB
49 downloads
IMG_1309.JPG 1.97MB
44 downloads