Ево за почетак, док се не сетим да сликам свако чачкање па вам заспем форум сликама
Пре овога сам терао Малагутија центо 50, само са мојих 120 мали је вриштао да се уозбиљим и да га оставим на миру.
И тако, заменим га, уз доплату за овај. Свидео ми се изглед, мој кум вози sym-а, 125цм3 а овај ми је некако личио на његов.
А онда сам кренуо да полажем за А

Као што сам рекао, био му је монтиран онај "спортски" ауспух, па је добијао толико ваздуха да није ни хтео да иде. Мајстор ми рече да узмем оригинални филтер за ваздух и од онда се препородио.
Недавно сам скидао карбуратор да видим како то ферцера и снимио да ми је дизна 108 ознака.
Очигледно кинез и мислим да бих требао да набавим неки бољи карбуратор. Иде и са овим али ми је све на њему сумњиво.
Иначе, овај скутер би требао да има оно друго убризгавање горива, али можда је то варијанта за 150цм3 или је претходни власник одлучио да му је боље да забоде ту карбуратор уместо електронике, не знам.
И од мајстора и од претходног власника сам добио препоруку да уградим прекидач који би ручно укључивао хлађење, вентилатор на хладњаку, јер кажу да им термодавач страда. Ја купио термодавач и ставио нови, а испало је и да је стари радио како треба. Добро, сад имам резерву...