Predstavite svoju kacigu!
Posted 29 September 2015 - 22:24
Najskorija u ergeli :Streetfighter
posto sam skoro farbao jednu kacigu musteriji, sasvim slucajno mi iskoci na oglasima i posto mi se jako svidela, resio sam da je pazarim..
b
a ostatak ekipe:
Airbrush
i evo spisak:
HJC Mammoth cl-x5y Cross (zelena)
Marushin Samurai Kintaro (bela)
Madhead Cross(crna- airbrush)
Streetfighter (mat crna)
Posted 29 September 2015 - 22:41
Posted 24 April 2016 - 20:39
Posted 24 April 2016 - 20:57
Edited by VlatX, 24 April 2016 - 20:58.
Posted 24 April 2016 - 21:37
Desha, on 24 April 2016 - 20:39, said:
Tako da na tome ne bi trebalo da stedis
Pitanja oko kacige mozes postaviti ovde http://forum.pyrothe...rum/126-oprema/
Edited by Sikii, 24 April 2016 - 21:44.
Posted 24 April 2016 - 21:54
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Posted 20 June 2016 - 09:32
Pa da predstavim svoju novu kacigu , u pitanju je Airoh speed fire one .
Cena joj je pristupacna , dosta je laksa od shiro kacige sto se dosta oseti nakon duze voznje i sto je najbitnije ne magli vizir
Posted 20 June 2016 - 14:58
Uvek je bitno sta se nosi na glavi, mislim na kvalitet a i dizajn je dopadljiv!
Sent from my GT-I9192
Posted 22 June 2016 - 16:49
Cuvaj je sad i vizir brisi samo krpicom i vodom...nikako bilo kakvim sredstvima jer ce poceti da magli!
Posted 07 September 2016 - 18:36
Kada sam trazio kacigu,u ovu sam se jednostavno zaljubio,cim sam je uzeo u ruku.
Prvo sto sam primetio kada sam je uzeo u ruke je,da je izuzetno lagana,a kada sam je jos i stavio na glavu,osetio sam i kao da je izrađena bas za mene.Jos kada prodavac rece da bi dao 10% popust...to je bilo to,odose čekovi kao da su rukom odneseni...
Posted 07 September 2016 - 22:28
Poenta teme i akcenat je na utiscima vlasnika o nekom modelu, da bi i drugi clanovi mogli da se opredele ili bar imaju neki pojam o tom modelu. Napisi par osnovnih stvari, svoje utiske itd, slike sa neta svi mogu da pronadju i vide i ne znace nam bas mnogo.
Posted 08 September 2016 - 08:28
AcaPostar, on 07 September 2016 - 22:28, said:
Poenta teme i akcenat je na utiscima vlasnika o nekom modelu, da bi i drugi clanovi mogli da se opredele ili bar imaju neki pojam o tom modelu. Napisi par osnovnih stvari, svoje utiske itd, slike sa neta svi mogu da pronadju i vide i ne znace nam bas mnogo.
razumeo aj bice slike
Posted 25 January 2017 - 14:45
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Edited by vlayco85, 25 January 2017 - 14:46.
Posted 26 January 2017 - 10:11
Za LS2 nepravedno kazu da ne valja ali se meni cini da je to vise utisak koji ljudi steknu kada vide cenu kaciga pa na osnovu toga steknu misljenje, a samu kacigu nisu ni stavili na glavu. U prilog toj prici ide i cinjenica da ljudi u zadnje vreme hvale MT kacige a koliko vidim LS2 i MT su gotovo identicne. Modeli su slicni, cak za neke mogu da kazem da izgledaju identicno. Jedina razlika je sto MT ima kalup za usku glavu a LS2 oblu, takozvanu all round. Kad vec poredimo da pomenem i ovo. U trenutku kad sam kupovao kacigu lomio sam se izmedju Caberg Konde i ove. Izbor je pao na ovu iako je Konda bila hvaljena iz 2 razloga. Prvi je sto je konda pravljena za uzu glavu sto meni nikako ne odgovara. Drugi je sto je mehanizam za unutrasnje naocari napravljen kretenski sa slajderom na vrhu kacige (bez opruge) sto je neprakticno za dizanje i spustanje istih u voznji.
Da se vratim na LS2. Moje iskustvo je takvo da je LS2 vrlo dobro napravljena kaciga. Prilicno je modernog izgleda (jedino mi smetaju LS2 osnake sa svih strana ko pokretna reklama), udobna na glavi, ne bucnija i ne teza od ostalih kaciga u modular segmentu. Imaju integrisane naocare ciji mi se patent za otvaranje/zatvaranje svidja i odlican meanizam za dizanje flip face koji i posle 4 sezone radi perfektno. Jos jedna dobra strana je vizir koji je jos uvek neizgreban iako ga cistim MerGlass-om. Cuo sam da vise kaciga kao npr Nox i Scorpion imaju problem sa vizirom ako se pere bilo cime osim toplom vodom pa isti posle kratkog vremena matira. Ovde to nije slucaj. Jos jedna dobra strana je ta da se dobija prilicno kvalitetna kaciga za cenu nesto malo ispod 100 evra. Ne moze se naravno porediti sa mnogo zvucnijim imenima ka Nolan, Shark i ostali ali te kacige ionako premasuju cenu ove i to bar trostruko.
Da ne bude sve u superlativu, LS2 ima manu. Lufter kanali bi mogli biti veci i postava bi mogla biti kvalitetnija. Kod mene su kragna i podbradak bili presvuceni skajem. Kazem bili jer je taj skaj vec krajem prve sezone ispucao a pocetkom druge se potpuno raspao i morao sam da ga skinem. Takodje, unutrasnja postava se po ivicama listala, odnosno povrsinsko platno se odvajalo od unutrasnjeg sundjera. Te probleme sam resio tako sto sam sav skaj skinuo a postavu koncem prostepao po ivicama. Od tada evo tri godine nemam problema i kao sto sam naveo u drugoj temi postava se redovno pere.
Sve u svemu LS2 je jako dobra kaciga u tom cenovnom rangu.
Buduci da je imam vec 4 godine, polako razmisljam o novoj kacigi. U najuzi izbor su uleteli par komada, naravno sve su flip jer to ne zelim da menjam. Ono sto cu ipak promeniti je proizvodjac. Ne zato sto nisam zadovoljan sa LS2 vec zato sto ovoga puta odvajam malo vise love pa zelim da uzmem nesto kvalitetnije, sa boljim luftiranjem.
Zasad evo par slika pomenute kacige:
Edited by francuz69, 26 January 2017 - 10:17.
Posted 26 January 2017 - 14:38
Posted 26 January 2017 - 18:09
Sve jedno, bitno ke da si sebi rezervisao model koji vredi...
Posted 27 January 2017 - 12:05
Podsetiću samo da je brada najranjivija prilikom padova i da ne moraš da ideš ni 40kmh na sat da bi se teško povredio u slučaju pada sa otvorenom kacigom a kamoli pri većim brzinama!!
Ja bih te toplo savetovao da uzmeš full face kacigu...izbor je samo tvoj..
Posted 27 January 2017 - 13:14
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users