954 replies to this topic
Posted 18 April 2020 - 15:09
Da da to je, ja i zaboravih pisao si ranije da si nosio na centriranje
Posted 18 April 2020 - 16:18
Semering izvađen kao od šale raspao se dok je još bio na motoru. Izvadio sam i semering kod magneta. Usisna guma od filtera do karba malo ispucala pa sam je silikonizirao mada mislim da je lepak za šoferšajbnu možda bolje rešenje za ove stvari. Videći kako će biti.

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Posted 18 April 2020 - 16:59
Kaiš posle tri sezone 17.7mm već je blizu za zamenu.

Posted 18 April 2020 - 17:04
Za semering ...Nije potrosen, samo se opustio.. Ne stavlja džabe fabrika viton ovde
Posted 18 April 2020 - 18:30
Semering se raspao pukao je limeni deo u njemu, nije od vađenja lako je ispao samo sam ga povukao i ispade. Radilica ga je stalno lomila i metalni deo unutar semeringa je pukao. Definitivno treba nova radilica. Valja li Naraku radilica sa plastičnom ispunom za moj 50ccm.
Mario kad će biti poručivanja delova.
Mario kad će biti poručivanja delova.
Posted 18 April 2020 - 20:09
A nisam bio siguran je li od vađenja, ako se tako otvorio onda definitivno nije izdržao...
Kad bude mogućnost za poručivanje pisaćemo, tim pre što nas i poslednja tura čeka nezatvorena..
Ja imam pozitivna iskustva sa naraku hpc, ima je i u testovima.. , a trenutno mi je u eserki na dule-tu...
Kad bude mogućnost za poručivanje pisaćemo, tim pre što nas i poslednja tura čeka nezatvorena..
Ja imam pozitivna iskustva sa naraku hpc, ima je i u testovima.. , a trenutno mi je u eserki na dule-tu...
Posted 19 April 2020 - 08:22
Što se tiče te Naraku radilice,kada stigne uporedi poziciju utora za kajlu na njoj i na originalnoj.
Postoji mogućnost da je promašeno palenje za Piaggio grupaciju,odnosno da je spakovan ugao pretpalenja za minareli agregate.
Već je o tome pisao Rade007,isti takav slučaj sam imao ja sa Motoforce hpc radilicom.
U tom slučaju ili kopas nov utor ili pomeras pickup.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Postoji mogućnost da je promašeno palenje za Piaggio grupaciju,odnosno da je spakovan ugao pretpalenja za minareli agregate.
Već je o tome pisao Rade007,isti takav slučaj sam imao ja sa Motoforce hpc radilicom.
U tom slučaju ili kopas nov utor ili pomeras pickup.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Posted 19 April 2020 - 13:45
Ne dopadaju mi se te varijante prepravke delova. Ja volim kad kupim novi deo da je plug and play.
Posted 19 April 2020 - 20:51
Tako je zajebali su ugao, bude na 12-13 stepeni umesto 15-16.. Ja nisam u rukama držao ali sam čuo priče da je tako.. Rade može o tome preciznije...
Posted 21 April 2020 - 14:24
Radilica je jako kvalitetna,pod uvjetom da je ta Naraku ista kao i RMS/Motoforce/CM.Moja dan danas vozi,a vozila je na malossi sportu,racingu mk2,dr.evu i sad je vec 5000km na sport pro mk2.
Fulan je utor na tim radilicama.Rijesenje je samo upiknuti TOP kajlu u advance i to je to.
Semeringe obavezno Viton smeđe i pazi da ih ne nabijes preduboko.Kod magneta na 11.5-12mm max,kod varia poravnas sa blokom.
Fulan je utor na tim radilicama.Rijesenje je samo upiknuti TOP kajlu u advance i to je to.
Semeringe obavezno Viton smeđe i pazi da ih ne nabijes preduboko.Kod magneta na 11.5-12mm max,kod varia poravnas sa blokom.
Posted 05 July 2020 - 07:07
Konačno skuter ponovo u upotrebi. Salle je bio glavni majstor. Zamenio mi je radilicu, lagere, semeringe, uljnu pumpu, zupčanike na radilici i uljnoj pumpi. Ja sam zamenio pre toga vodenu pumpu. Radilica je pia original polovna, semerinzi vitonski.
Mora se sad malo srediti karburator i prenos. Radi motor fino i uglađeno.
Mora se sad malo srediti karburator i prenos. Radi motor fino i uglađeno.
Posted 05 July 2020 - 13:56
🛵😊
Posted 05 July 2020 - 23:17
Koje lezaje radilice ste ugradili?
Posted 06 July 2020 - 08:26
Moram pitati Salleta koje je ugradio, ja mislim da je NTN ali proveriću.
Pošto je na mojoj staroj radilici bila Jasilova ojačana klipnjača nju smo prepakovali na ovu novu radilicu.
Pošto je na mojoj staroj radilici bila Jasilova ojačana klipnjača nju smo prepakovali na ovu novu radilicu.
Posted 06 March 2021 - 10:57
Da se malo upišem na forumu.
Prošle sezone slabo sam vozio skuter. Zidala se nova kuća pa mi je auto bio neophodan svakodnevno zbog majstora i dovoza raznoraznih materijala. Nadam se da ću ove godine nadoknaditi prošlosezonski post u vožnji. Nadam se da je skuter dobro podne ovu zimu, nisam ga uopšte palio. Moram kupiti novi akumulator jer je ovaj već tri sezone i već je bio slab na kraju prošle.
Prošle sezone slabo sam vozio skuter. Zidala se nova kuća pa mi je auto bio neophodan svakodnevno zbog majstora i dovoza raznoraznih materijala. Nadam se da ću ove godine nadoknaditi prošlosezonski post u vožnji. Nadam se da je skuter dobro podne ovu zimu, nisam ga uopšte palio. Moram kupiti novi akumulator jer je ovaj već tri sezone i već je bio slab na kraju prošle.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users