od kad sam ga kupio hocu da ga sredim kako ja hocu. Neko prije mene je stavio Malossi rolnice sa 4.2gr i zamjenio stari kais sa novim Motoforce kais. Izvadio mu blokade i sve ok.
Ja sam ga kupio i vozio ali trosi kao lud 8 litri..originalni Mikuni karburator koji se stavlja u kineze, prikacicu slike kasnije..68 je glavna dizna al trosi kao lud, pitao sam mnogo majstora dali neko zna sta bi moglo biti. Motor ide sasvim ok za 50cc mala nadolnina hvata 70km/h ja imam 140kg i to mu ide kao voznja sa dvoje, ali mislim da 8-9 litri je mnogo. Kupio sam novi aftermarket karburator otpakovao i namjestio, nista nisam stelovao sa punim rezervoarom od 7 litra presao sam 86km
to je zaista mnogo. Iscistio sam Mikunija i vratio sam originalni pa nek trosi sad koliko hoce. Vazduh sam stelovao priblizno 2 kruga( otvoren je priblizno 2 kruga) i danas sam proverio, svecica mu je kao kapucino boja. Nije bela al nije ni crna videcete slike.
E sad da zanemarimo potrosnju mislim da ce da se namali stavio sam novi auspluh od aprilija sr50. Prepravio granu da bi odgovarala na minareli masinu. Takva je kod mene a moj auspluh sam izvadio jer jedno vece kad sam vozio na usponu na jedno mesto gde pocinje veliki lonac od auspluha pocrvenio je. Odmah sam otvorio i tamo je stajao katalizator, izvadio sam njega i neke prigusuvace, dobio ubav zvuk ali mislim da motor od njega mi je vise trosio i nije odo kako treba.
E sad od kad sam stavio auspluh od apriliju, naravno polovan, decak sto sam ga kupio rekao je da je auspuh vozen samo 500km.. danas je prvi dan odkad sam ga namjestio da ga provozam malo vise po gradu i auspluh samo sto se nije utopio od toplote, izgorela mu je boja na sredinu velikog lonca i ona cevka sto ide do zadnjeg prigusuvaca i ona vidi se da je cela izgorela.
dali postoji mogucnost da je zatnat auspluh i kako da ga iscistim.???
Slike su od skutera, auspluha originalni kad sam vadio katalizator i karburatora..