a jbt Cvele upakuješ roštilj na jednom postu i CDI, pored alarma u drugom , ne možemo da se pokupimo, od silnih informacija...
elem da podelim svoje iskustvo...
Na KW Fact-z koji je sa Motoforce ALU racing-om (ima video u temi ubrzanja) sam se veoma lomio da napakujem originalni KW CDI koji je odblokiran, takreći kupljen u BG-u u KW servisu fabrički otključan. Svi dobro znamo da je KW došao sa blokiranim na 8000 i tu je svaka priča oko tununga završena.. Međutim kako smo pukli CDI od Arpilije fabrički stanje super, motor ide do 13000 obrtaja, vuče ide UBIJA

, ali se pojavio problem obrtomera, koji je i Icatenej imao na svome, jer je ubacio Matrix-ovu tablu.. Sa ovim CDI-jem obrtomer meri do 6000 i posle zakuca na nulu, i u toj euforiji mi Ica kupi novi deblokirani CDI da se i taj estetski detalj reši.. I tako testiram, fino radi meri do 10000 i posle toga zakuca na nulu, a motor počne da kuca na 10500 što je u principu dovoljno za većinu Base pa i Midrace setup-a ukoliko su mašine pravilno podešene... Da se nadovežem test uvek radim sa dodatnim Stage6 obrtomerom, pa imam uvid u pravo stanje obrtaja, i kada meri fabrički i kada ne meri...
I dobro vratio sam SR CDI, u međuvremenu je Stigao Icatenej-ov model koji identično radi kao i SR-ov, kako i ne bi kada su identične komponente i ista šema povezivanja,,.. a sve u kontekstu da bih završio podešavanja kako valja, i meni je problem bilo i kvačilo i izlasnost remena, i taj originalni variomat.. pa me je tu sputavala ta blokada na 10500... Na kraju pošto sam sve uradio, dodao primar +15%, instalirao Naraku variomat, i udesio start i kvačilo, završio podešavanje karburatora i paljenja.. mašina kako se i vidi na snimku ide kroz ubrzanje na 9300-9500 i završava krajnju na 10500 gde je već 100 po satu a to je -4 po GPS-u.. Rešio sam da vratim taj stock CDI, i uklopim taj estetski detalj.. Rezultat nikakav, motor ubrzava sada već na 8800 osetno manje snage ima, kao da nemam pomereno predpaljenje, krajnja 77 po satu.. U unakrsnim razgovorima sa Icom došli smo do zakljukča da ovaj KW CDI ima možda pomeranje ugla prepaljenja ali nismo svesni u kom smeru i koliko jer nam je mašina sa njim slabija.. Moguće je i da kondenzatorski blok u njemu slabiji pa je i varnica slabija, jer je prskanje bobine direktno povezano sa kapacitetom kondenzatora, a i pitanje je brzine kojim se oni pune odnosno prazne...
Na kraju ipak obrtomer ne radi dok ne izmozgamo šta se tačno dešava, ali zato mašina ide ko besna.. Cheese-jev i Icin CDI se baziraju na istim principima, i rade značajno bolje od fabričkih, bar kada je reč o keeway skuterima...