Jump to content

Kafa na SPENS- u 29-05-2016

• This topic is locked This topic is locked
159 replies to this topic

#81 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 26 May 2016 - 14:26

Gogi nisi ti dobro razumio, mi cemo se druziti, ali moramo nekome opraviti skuterce da nas vodi na jagnjetinu :D

#82 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 26 May 2016 - 14:27

View Postdajteh, on 26 May 2016 - 14:26, said:

Gogi nisi ti dobro razumio, mi cemo se druziti, ali moramo nekome opraviti skuterce da nas vodi na jagnjetinu :D
Aaaa onda ok, heheheheheee

#83 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 26 May 2016 - 15:45

Ahahahahaha, menjate naslov!

Jagnje na Spensu :)))

#84 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 26 May 2016 - 17:16

Stvarno Gogy, ako Dajteh dolazi mozda nije lose da ti ledja malo istrpe put, a da cujes jos neko misljenje strucnjaka :) covek ima iskustva mozda stvarno resi problem. Ako se bas odlucis za egzibiciju, ja te cekam u Odzacima na roxu :D

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

#85 Zmaki

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 33 posts
  • MestoZemun
  • VozimGilera Runner

Posted 26 May 2016 - 18:43

Blago Vama ljudi, lepo se provedite , konacno da vas vreme posluzi , a ne ko pre dve nedelje.... neki cete da vozite, a neki cemo da popravljamo u nedelju :) :)

#86 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 26 May 2016 - 18:55

Pa sta se desilo? Popravljaj odmah pa do subote, da mozemo da se vozimo u nedelju :)

#87 Zmaki

Mlađi član

• Start Members
  • PipPip
  • 33 posts
  • MestoZemun
  • VozimGilera Runner

Posted 26 May 2016 - 18:58

Generalna :(

#88 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 26 May 2016 - 19:35

Ja ako budem uspeo da oladim nedelju od bauštele, mogu doći jedino autom, neda mi se tovariti SRku na prikolicu, a svi kandidati za saputnike u SO su otkazali saradnju, svako u svojim obavezama. SRkom ne vredi da krećem jer nisam siguran da ću stići, jedino da ponesem sajlu za šlepanje pa da me Zilke šlepa ako ova krepa.

#89 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 26 May 2016 - 21:13

Ovo se sad rimuje

#90 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 26 May 2016 - 21:21

Moram malo i sprdnje da ubacim u tmurnu situaciju. :D

#91 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 27 May 2016 - 09:25

Pa, kad moze Aca na putu da uradi laku generalnu , sto ne bi svi mi na platou ispred Spensa...ma, nema veze , sedi u kola , ili kako god bilo ....kahva je primarna ...i zakoljemo nesto u lepinji ...

#92 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 27 May 2016 - 11:26

Jest pa da postanemo glavna atrakcija u NS.. skupili se ludaci pa generalku na skuteru ispred Spensa.. sigurno bi izašli na televizor :) ... ako nas marica pre toga ne pokupi, hehehe
To da je kod Pite ispred firme pa ajd još nekako, niko nas ne vidi..

#93 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 27 May 2016 - 12:10

Joj, poznats mi situacija. Meni je to danas normalno.. ja eto svakodnevno menjam dizne, to se skupi raje... "postare, a sta mu radis sad?" :)
Kao da igra mečka, svi bi da pridju, pitaju, pipnu...
I svi su odusevljeni kako ide, mozda da je malo manje bučan... i narvno, svi su vozili u mladosti neki tomos, svi su poznavaoci... a ja od njih zavoravim koju sam diznu skinuo a koju da usrafim :)

#94 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 27 May 2016 - 12:38

View PostAcaPostar, on 27 May 2016 - 12:10, said:

Joj, poznats mi situacija. Meni je to danas normalno.. ja eto svakodnevno menjam dizne, to se skupi raje... "postare, a sta mu radis sad?" :)
Kao da igra mečka, svi bi da pridju, pitaju, pipnu...
I svi su odusevljeni kako ide, mozda da je malo manje bučan... i narvno, svi su vozili u mladosti neki tomos, svi su poznavaoci... a ja od njih zavoravim koju sam diznu skinuo a koju da usrafim :)
Pa da, toga se i bojim... više smetača-posmatrača nego nas sa alatom. To me baš unervozi, sve bi ih poslao u 3 lepe..

#95 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 27 May 2016 - 12:45

Kako se cini NS tuneri nece biti spremni za nedeljnu egzibiciju, skuter ne ide a imam i neki ispit u ponedeljak, videcemo sta ce biti..

#96 zaxxx

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 301 posts
  • MestoBeograd
  • VozimAprilia SR3

Posted 27 May 2016 - 12:45

Ja sam inace za vikend u NS-u tako da cu se potruditi bar na kafu da dodjem! :)

#97 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 27 May 2016 - 12:51

View Postbojan681, on 27 May 2016 - 12:45, said:

Kako se cini NS tuneri nece biti spremni za nedeljnu egzibiciju, skuter ne ide a imam i neki ispit u ponedeljak, videcemo sta ce biti..
Pa ide ti sigurno xx puta bolje od mog a ja ću gledati da se dovučem na SRki do NS, samo 100km u jednom pravcu, nije ti opravdanje, nećemo se trkati za svetski šampionat, samo kafica, druženje...

PS Kad ono treba da budemo ispred Spensa, u koliko h? da izračunam kad da krenem :)

#98 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 27 May 2016 - 12:54

Nije samo u tome problem neg ne mogu izgubiti taj dan mnogo vremena na zezanje zbog ispita, mozda navratim cisto do miseluka ako se okupite tamo da vidimo kako ciji motor ide..

#99 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 27 May 2016 - 13:00

View Postbojan681, on 27 May 2016 - 12:45, said:

Uh zamisli!

A da skuter ide, onda ne bi ni pominjao ispit :)

Naslov lepo kaze, kafa, druzenje.. dodji peske, poenta je da se vidimo.

#100 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 27 May 2016 - 13:32

Ma, da , kahva , sokic , pivo , ko sta hoce , posle nesto u lepinji , malo , bre , ljudi da se vidimo , lanemo koju i razlaz ...drag ostavimo za Mitrovicu s kraja avgusta , pa sta nam Bog da ...

Dodjite squtom , avionom , kamionom, luft- balonom , samo dodjite ...nije vazno kako ...a, ti Boki, nemoj se sad vaditi na ispit ( squt ne ide dobro ? ) , nemoj biti isti ko oni koji se zale na rupe na putu , pa izgube , hehehe...

Aco , ma neka igra mecka nije ni to lose , neka gledaju , zanimljivo je to ...jel` bilo prosle godine da je Yooaci otpao karb ? Hehe, meni pre tri dana na prvom paljenju Matica , pukne i ispali gljivu sa karba metar daleko , poplasili se ljudi ...mogao sam nekog i ubiti ...

Ah, secam se pre tri godine kad sam bio u projektu autogasa, pa prvo sipanje , kaze pumpadzija - tu je gas , benzin je tamo ...a, ja -znam , ja i hocu gas, oni svi zinuli u cudu i zacas se okupilo njih nekoliko i svaki put tako , pa sto pitanja i potpitanja ...

Aj` da ne zagadjujem temu ...sto se tice skupa , ja mislim da je najbolje izmedju 11 i 12 sati , pa procenite kad ko treba da krene ...tradicionalno , spojimo nekoliko stolova iiiiiii onda sve po redu sta i kako hocemo ....

Ja sam u principu spreman , samo neko malo pranje i tankovanje i kad krenem , za sat sam u NS-u ...

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users