ubačen prijenos...stavljene rolice 14.5 gr pošto su mi se 14gr činile malo lagane a 15gr zeru teške..
IMAG8668.jpg 2.83MB
18 downloads
sastavljeno i sve ostalo,dekl i airboks,spuh i grana
IMAG8669.jpg 2.65MB
19 downloads
IMAG8671.jpg 2.61MB
18 downloads
više neznam dal sam pisal,kada ispod sica rezana je iz tehničkih razloga..
kad je ubačena 250 mašuna,crijevo koje vodi od airboksa do karba česalo je po rubu kade u vožnji kad se mašina klacka gore dolje..
a pošto frend ionak ne stavlja kacigu ispod sjedala odlučilo smo to izrezat i napravit ravno dno..
uz sve ostalo,sad ima i više mjesta za pristup mašini i karbu s te gornje strane..
od PP ploče iskrojil sam poklopac,na kadi napravil plastične nosače tak da se sve more zašarafit da bude čvrsto i na mjestu..
odma je izbušena rupa da se može složit 12v utičnica za punjač telefona il slično..
IMAG8673.jpg 2.83MB
17 downloads
kad se već slaže,onda mora to i ličit na nešt,pa je trebalo iskrojit tepih i zaljepit i zaklamat na poklopac..
IMAG8676.jpg 1.94MB
16 downloads
IMAG8679.jpg 1.8MB
18 downloads
ljepljenje i krojenje je lakši dio posla,al nategnut rubove i klamat sa donje strane je malo zajebano,pogotovo na zaobljenim dijelovima..ali dal sam si truda pa je to ispalo pravo dobro na kraju..
IMAG8682.jpg 2.65MB
19 downloads
IMAG8685.jpg 2.8MB
19 downloads
još moram složit svjetlo u kadu koje se gasi spuštanjem sica ko na većini maksi skutera pa smo gotovi s tim pizdarijama..barem za sada..
uzeta i nova bočna nogara..
IMAG8661.jpg 2.24MB
18 downloads