Moj je sa desne strane

Delove koje trenutno imam na motoru:
-Auspuh Polini Scooter Team 2

-Polini Hi-Speed varijator 5.33gr polini rolne (3x7.7gr + 3x3gr)

-Centralna opruga je polini plava

-Karburator Malossi Dellorto 17.5 (Glavna 85,pilotka 45,igla A20 na vtori rez od gore) sa rucnim sauhom

-Lamela Stage6 SportPRO sa najmeksim stage 6 opruge na vtoru poziciju

-Zvono Malossi 107mm

-Perka Malossi Ventilar

Airbox je stock sa Malossi redsponge i 18mm lulica,grlo sam promenio jer je staro malo ispucalo od sunca stavio sam RMS,kais je mitsuboshi
Search Result

Isto tako uzeo sam TopRacing kaisnicu koju trenutno nemam stavljeno jer nemam pistolj nemogu da odvrtim straf

Start je bio los kad sam stavio Malossi perku postao jos malo gori jer kais napred stoji visoko i treba da stavim sajmne ali nemoguce je zbog perku jer je velika trebacu da izvadim bendeks i onda cu srediti start,takodje ne izlazi remen do gore jer mislim da je kais kratak sutra cu staviti Malossi X special belt pa videcu kako ce da bude.

Dizne moram da kupim ali mogu samo glavnu diznu nema nigde kod nas da kupim pilotku moracu da trazim polovnu da nadjem od nekoga.Trenutno motor najvise snage ima od 7100-8000rpm ,max brzina je 81 po GPS-u ali motor na 9000mnogo reva a ne ide mislim da je kratak kais jer i ne izlazi do samog vrha sutra cu videti kako ce biti sa Malossi X beltom.

Svecica je NGK BP7HS ,evo i boja