seger i poprilicno rasparao cilindar i klip nista sta ces premerim cilindar je u fabrickoj meri bio pravac u motobike kupim pix klip 40,5mm odnesem kod strugara da se odradi cilindar sve to sredim sklopim super. Nisam ga ni razradio skoro naleti mi da pazarim technigas tek auspuh posle toga isto naleti povoljno cuveni dr evo 70cc i to pazarim posle nekog vremena kupim i 17.5 dellorta rd i tu sam vec kao mogao da sklopim to.Dr evo je bio polovan ali u dobrom stanju presao sam ga malo vodenom 1000 pa 1500 i sklapanje, nazalost slikao sam dosta ali telefon izgubio i sve slike su ostale tamo baksuz.. :/ montirao i auspuh i karb za karb cu morati da nabavim set dizni za stelovanje imao sam 2 dizne tj jedna u njemu sto je bila i jos jednu sam imao sva sreca pa drugar ima onaj set da ih razbusimo i premerimo nasli smo ga na 85dizni igla je A22 na sredini. tako je ostalo prenos je fabricki rolnice su 5,3g oprugice iz motoforce pakovanja srednje hvataju na 4000 centralna je ostala fabricka i to je to u planu je multivar ali otom potom sve u svemu nije lose ali moze i bolje izgura oko 70kmh po gpsu i to je nisam se nesto preterano trudio ali planiram da ga sredim za sledecu sezonu da bude pod konac u skorije vreme cu plastike poskidati pa kod plasticara da se povare i srede i da ga ofarbam jer je ovako bas u losem stanju vidi se. Preko zime ce masina da se rastavi da se vidi kakva je situacija i da se menja sta treba