Jump to content

Piaggio Free Milošev

591 replies to this topic

#181 PihTiJA

Specijalni član

• Members
  • PipPipPip
  • 201 posts
  • MestoBeograd

Posted 25 March 2011 - 08:59

'Ajde bre Milose96 penji se na tog frikana i dolazi ovamo u Beograd,da vidimo ciji je Free bolji. :D

#182 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 25 March 2011 - 14:59

ma sta ima da gledamo,moj je bolji :D :D salim se :D sad je tvoj sigurno bolji,ako nista drugo ti tvog vozis,a ja mog mogu samo da gledam :D

#183 PihTiJA

Specijalni član

• Members
  • PipPipPip
  • 201 posts
  • MestoBeograd

Posted 25 March 2011 - 16:46

View PostMilos96, on 25 March 2011 - 14:59, said:

ma sta ima da gledamo,moj je bolji :D :D salim se :D sad je tvoj sigurno bolji,ako nista drugo ti tvog vozis,a ja mog mogu samo da gledam :D

Nisam ni ja mog vozio 2 meseca. :D Pre 3 dana sam ga vozio,pustio me Milos da dam pun gas i uzivao sam! :D 'Aj doteraj za letnji raspust u Beograd taj tvoj sporet,dogovorio sam se sa drugom da se nas dvojica vozamo,pa bi mogao i ti da dodjes malo,ja nemam PSP i necu smeti do sesnaeste godine u saobracaj. :D

PS:Salim se naravno za ovo sporet,ulozio si u free-ja vise nego u kucu,dakle ,,raketni sporet''. :D

#184 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 25 March 2011 - 21:20

opet ti mesas freejeve :D ovo je za serijski,tuning mog freeja je za taj raketni sporet :D

#185 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 28 March 2011 - 18:07

sta mislite,el da vratim uljnu pumpu,ili da sam pravim mesavinu?Znam da je sigurnije da sam pravim,ali mi to malo zamorno,a i turpiju sam sjebao kad sam iskljucivao uljnu,ne veurjem da ima neke veze,ali jednostavno od tad trese ko nenormalan...

Ja bi kupio nov kais uljne pumpe,sajlu,i onda bi trebalo da sam miran 20.000km sto se toga tice,ali mi je ono crevo najveci problem...jednostavno,obisao sam ceo grad i ne mogu da ga nadjem...

#186 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 31 March 2011 - 21:06

Sad sam dosao od farbara,znaci odusevio sam se kako su ispale plastike...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Po meni je stvaaaaarno extra ispalo....a slikano je mobom,pa su slike uzasne,da sam znao poneo bi digitalca,ali nema veze...

Inace decko je extra,ima kompresor veci od mene,garazu sa ventilatorima i plocicama do plafona,i sve je pokvasio pre nego sto je poceo da farba...

A masina me je posebno odusevila...ovakve nema u smederevu http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/icon_biggrin.gif

#187 Megasp

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 247 posts

Posted 01 April 2011 - 14:50

Dobro je ofarbano.Jesi li plastificirao felne?

#188 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 01 April 2011 - 18:35

ne,farbane su u baza lak...valjda ce da bude jako...meni i ovako baaaaas extra izgleda...mozes da se ogledas u njoj :D

#189 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 01 April 2011 - 21:15

garaza sa ventilatorima = komora za farbanje
sad bar znaš kako izgleda
svaka, čast, momak je pro!

#190 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 01 April 2011 - 21:26

obicna garaza sa plocicama,a ima,cini mi se,dva ventilatora...a stvarno je extra ispalo...a vrata su mu metalna,a s unutrasnje strane stavlja neki najlon kad farba...nzm cemu to sluzi...pistolja ima sigurno 3-4,one odstranjivace vlage ima i na kompresoru i na svakom pistolju....tamo gde je falilo parce niko nebi rekao da plastika nije original...sa spoljne strane se ne primecuje bas nista,a sa unutrasnje samo malo kao da je nesto namazano,nista vise...ja sam prezadovoljan...al onu masinu kad pogledam...zao mi da je montiram...

#191 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 01 April 2011 - 21:43

lepo je ispala farba, samo sad pazi nemoj žuriti par dana neka odstoji da se farba dobro sasuši, i kad zavrćeš šrafove pazi kako stežeš... glave ponesu farbu za čas posla...

#192 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 01 April 2011 - 21:57

View PostMilos96, on 01 April 2011 - 21:26, said:

obicna garaza sa plocicama,a ima,cini mi se,dva ventilatora...a stvarno je extra ispalo...a vrata su mu metalna,a s unutrasnje strane stavlja neki najlon kad farba...nzm cemu to sluzi...pistolja ima sigurno 3-4,one odstranjivace vlage ima i na kompresoru i na svakom pistolju....tamo gde je falilo parce niko nebi rekao da plastika nije original...sa spoljne strane se ne primecuje bas nista,a sa unutrasnje samo malo kao da je nesto namazano,nista vise...ja sam prezadovoljan...al onu masinu kad pogledam...zao mi da je montiram...

Pa nemoj, bolje da stoji u sobi, nema vibracija osim zemljotresa ... :D

#193 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 01 April 2011 - 22:08

axaxaxaxaxa,napravicemo neki sistem protiv zemljotresa :D

Al srafovi nemaju sta da ponesu,nemam nigde srafove sa spoljasnje strane...

#194 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 01 April 2011 - 22:36

da se vratimo malo na mehaniku...sta mislite,el da pomerim paljenje za 3*(ili koliko vec treba)?I el ploca treba da se zakrene u pravcu kazaljke na satu,ili suprotno?I el to treba samo busilicom malo da prosirim kanale,i za koliko trebad a ih prosirim u milimetrima?

#195 Rade

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 454 posts
  • MestoApatin

Posted 02 April 2011 - 00:31

Na Piaggiu se ne okrece anker ploca kao na minarelliju.. Mislim da je izvodljivo pomeriti pickup, ali najjednostavnije je uzeti shift kajlu (3-4e) koja ide umesto fabricka i koja automatski pomera paljenje za 3 stepena.

#196 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 02 April 2011 - 08:13

Pa da,i meni je to bilo malo glupo,posto ploca samo proizvodi struju,a pick up kaze kad da baci varnicu...tako da je logicnije pomeriti pick up ili magnet...

El ima te kajle u motobikeu?

#197 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 02 April 2011 - 08:26

Ne

#198 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 02 April 2011 - 16:45

Nakon dosta maltretiranja je upalio...imao sam problem sa varnicom,bila labava buksna on bobine do elektronike...al nebitno,sredio sam to,upalio je,ali imam osecaj kao da po malo struze nesto u masini...

Inace,uslo je malo vode kad je ovaj prao masinu,i nije radilica mogla uopste da se okrene,ali sam ja onda malo napred-nazad i razglavio je,i nije lose isla...ja mislim da to nema veze,jer ce da korozija da se skine cim motor upali...da nije mozda do toga?

E,da,i sraf za ler je zavijen do kraja,i nece da radi dok sajlu gasa ne nategnem malo...
Inace,prima lepo gas itd...snimak prvog paljenja cim se uploaduje...

#199 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 02 April 2011 - 17:23

#200 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 02 April 2011 - 17:25

Mozda je lezaj stradao od vode.
Ne bi trebalo da nece na leru da radi dok ne pojacas, isproveravaj sve, tu nesto "smrdi".

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users