Jump to content

Yamaha Aerox

864 replies to this topic

#341 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 06 September 2017 - 21:49

Da nema ko od forumasa W7 ili W9 da bi prodao?

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

#342 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 07 September 2017 - 21:09

Listam sada temu drugog forumasa i naisao sam na ovo. Neznam sta reci, samo da sam skoro pa siguran sa ove gumice u mene nema... Cak tuda nesto i slini, mozda je sa casice a mozda ovdje.

Sutra odoh naci gumicu.Posted Image

#343 dacerovs

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 423 posts

Posted 07 September 2017 - 21:19

View Postalentje, on 07 September 2017 - 21:09, said:

Listam sada temu drugog forumasa i naisao sam na ovo. Neznam sta reci, samo da sam skoro pa siguran sa ove gumice u mene nema... Cak tuda nesto i slini, mozda je sa casice a mozda ovdje.

Sutra odoh naci gumicu.Posted Image

Stavi w7, obavezno gumicu pod seraf, tu sam sliku ja postao jer isto nisam imao gumicu pa sam gledao po netu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#344 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 07 September 2017 - 21:25

View Postdacerovs, on 07 September 2017 - 21:19, said:

Stavi w7, obavezno gumicu pod seraf, tu sam sliku ja postao jer isto nisam imao gumicu pa sam gledao po netu.

Ima kolega jedan koji moze iskopati w7. Evo koliko je sati, janiz radoznalosti otisao vidjeti dali ima, i imam sta vidjeti.
Ne obracajte paznju na dihtung casice, neki je kligerit cim dodje u dodir za benzinom postane ljigav.
Posted ImagePosted Image

#345 dacerovs

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 423 posts

Posted 07 September 2017 - 21:35

View Postalentje, on 07 September 2017 - 21:25, said:

Ima kolega jedan koji moze iskopati w7. Evo koliko je sati, janiz radoznalosti otisao vidjeti dali ima, i imam sta vidjeti.
Ne obracajte paznju na dihtung casice, neki je kligerit cim dodje u dodir za benzinom postane ljigav.
Posted ImagePosted Image

Najbolje ti kupit cijeli set od Dellortha za PHBG i tamo imas sve gumice i dihtunge, ja sam to platio 10eura.

#346 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 07 September 2017 - 21:41

View Postdacerovs, on 07 September 2017 - 21:35, said:

Najbolje ti kupit cijeli set od Dellortha za PHBG i tamo imas sve gumice i dihtunge, ja sam to platio 10eura.

Aha. Gledao sam to po stranicama. Mada je meni veliki problem jer sam u Bih, pa mi ljudi donose iz njemacke, nemogu peglati ljude radi sitnica.

Kolega ima set gumica onaj obicni pa cu vidjeti sutra. A taj set od dellorta cu nekada poruciti.

Moze li mi neko jos reci, dali u dellorta ima prostora za veci navoj sarafa casice? Jedan je dosta los, to mi puno smeta. Ili da jednostavno uzmem novi?

#347 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 07 September 2017 - 23:08

Zavrsicu sve probleme najvjerovatnije novim PHBG-om. Nudi mi se DS verzija, ne mogu pronaci, u nekoj temi na forumu je bila lista ovih oznaka, i sta dobijaju u stocku, ako neko zna neka linkuje

Ima muski prikljucak odmah na sebi, za razliku od mog gdje je stavljena piksa. Jedini problem sto su sarafi za stelovanje sa druge strane, ali bi to progutao, moze se prici nekako

#348 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 09 September 2017 - 14:14

Izgleda da ostajem sa svojim dellortom, jer sam skontao da bi bas bio problem sarafa za stelovanje sa kontra strane. Navoje cu uraditi sa helicoil umetcima.

Gumicu sam uzeo i postavio. Malo je bolje 1/4 gasa, ali je opet bogat, prevelika pilotka je tu izgleda.
Posted Image
Posted Image

#349 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 09 September 2017 - 14:17

Lako se gumica zagubi, pa ako kome bude trebalo evo dimenzije, ili neka se javi u PM ako ne moze naci u prodaji. Uzeo sam NBR, vitonske nije bilo.

Posted Image

#350 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 09 September 2017 - 15:56

Danas vozen po naselju na malo gasa, nalilo malo svjecicu i odmah je pocelo prekidanje struje. Eto koliko je francuski ngk trajao. Treba se smanjiti pilotka, i moram naci denso 27..

#351 Depe

Find Sexy Womans from your town for night

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,239 posts
  • MestoNew York
  • VozimAprilia sr 50 2006.

Posted 09 September 2017 - 17:16

Sve jedno NGK ili Denso ja sam tako upropstio obe sorte jedno 3-4 komada dok nisam nastelovao karb. Jedino stara Bosna trpi to nalivanje. Probaj tu svecicu sto je probila spaliti brenerom da izgori to gorivo i ulje sto joj pravi spoj ja sam uspeo jednu povratiti i jos uvek radi.

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

#352 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 09 September 2017 - 17:22

View PostDepe, on 09 September 2017 - 17:16, said:

Sve jedno NGK ili Denso ja sam tako upropstio obe sorte jedno 3-4 komada dok nisam nastelovao karb. Jedino stara Bosna trpi to nalivanje. Probaj tu svecicu sto je probila spaliti brenerom da izgori to gorivo i ulje sto joj pravi spoj ja sam uspeo jednu povratiti i jos uvek radi.

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
To sam i uradio. Znam da je rastelovan, ali je japanska mnogo duze to trpila

#353 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 10 September 2017 - 12:19

Smanjio sam ler diznu privremeno, sa licnom iz licnaste zice. Znam da je nepravilno ali cisto da probam.

U mjestu prima mnogo bolje gas. U voznji se osjeti trokiranje samo na 1/4 mozda malo vise. Sarafic skroz zavrnut. Opet prevelika.

Ovo je svjecica na full gasu. Neizjednacena je boja jer nisam dovoljno drzao pun gas? Bojim se da je na siromasnoj strani, pa da ne zaljepi ne drzim ga bas dugo, ovaj put je bar 300 400m.
Izgleda da cu morati ici sa najvece dizne sa kojom trokira pa na nize, najsigurnije mi je tako.

Posted Image
Posted Image

#354 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 10 September 2017 - 22:38

Opet mi iskacu neki polovnjaci C16ke. Definitivno sam se odlucio za Yasuni.
Ima par polovnih c16ki i c16 city. Sada neznam dali bi cistokrvni c16 bio mnogo, ili da c16 city uzmem?

#355 Damjan66

Passion

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,406 posts
  • MestoSkopje
  • VozimBaotian Falcon 50R

Posted 11 September 2017 - 02:47

Ma kakav city, uzmi cist c16.

#356 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 11 September 2017 - 12:48

City, mirniji je i bolji za setovanje na setupu koji nema innerrotor paljenje.

#357 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 11 September 2017 - 13:45

Sasvim dovoljan, kompromis, city 16

#358 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 11 September 2017 - 14:04

I ja sam mislio na city. Tako ce vjerovatno onda i biti.

#359 alentje

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 13 September 2017 - 23:19

Malo sam cackao karb opet. Svjecica je siromasna na full gasu, 75 dizna. Ali kad mu zavrnem pun gas trokira par sekundi dok ne probije koliko je bogat. Izgleda da na full gasu sve vise i vise smanjuje dotok goriva. Ili plovak zeza ili vakum ventil. Vakum ventil sam probusio da radi bez vakuma, jer 19ka nema prikljucak. Izgleda da je tu slab protok.

Ovih dana cu otici otokariti neki ulaz za crijevo direkt, i nabaciti malu cesmicu u sredinu crijeva.

#360 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 14 September 2017 - 02:33

Ima da se kupe te male slavine, kompatibilne za plastične rezervoare, mislim da se prodaju u OMG -u kao tip za Malagutti

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users

• Google