Prosle godine , tako u ovo doba Mario mi uleteo u termin , bili u NS-u , bilo je super , ko je bio zna kako je bilo ...
Ove godine vec dugo razmisljam na ovu temu , mene je usporilo sve sto mi se izdesavalo na zdravstvenom planu , jos uvek nisam dobro , krenulo je na bolje , sad je sjajno kako je bilo pre tri - cetiri meseca ...funkcionisem , ali nisam bio siguran da cu biti sposoban da organizujem nesto ...nisam siguran ni sada , sto duze cekam , veca je verovatnoca da mi se nesto desi , pa, ako cu po tome gledati , nista od okupljanja ...AJDETE U SREM DA SE VIDIMO I URADIMO STO MORAMO ... imamo preko 2000 clanova , nismo vise mali , ajde da kazemo sta imamo , a najvaznije da se druzimo i vidimo ...pa mozemo valjda jednom godisnje !
Predlozite datum koji da fiksiramo , uvek ce biti da nekome ne odgovara , ali da se vecina pojavi u sto vecem broju , a posle idemo kod Miroslava u Ribolovac u debelu ladovinu da omlatimo sremske specijalitete sa nekoliko paladnjeva kao sto smo to proteklih godina radili ...i voleo bi da vidimo centar Mitrovice , makar na 5 minuta ,,,
Pa, valjda mozemo jednom godisnje potrositi jednu crvenu na druzenje i vidjenje ...ziveli ...
![:)](https://svet-skutera.rs/public/style_emoticons/default/smile.png)
Imajte na umu da je Mitrovica na pola puta izmedju NS-a i BG-a , pa je lako doci i jednima i drugima ...