Jump to content

Ajmo U Mitrovicu ...

81 replies to this topic

#1 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 01 August 2018 - 18:41

Spic leta ...Ove godine je proslo bez onog prolecnog okupljanja , pa se nismo videli ...da ne kazem sramota ...

Prosle godine , tako u ovo doba Mario mi uleteo u termin , bili u NS-u , bilo je super , ko je bio zna kako je bilo ...

Ove godine vec dugo razmisljam na ovu temu , mene je usporilo sve sto mi se izdesavalo na zdravstvenom planu , jos uvek nisam dobro , krenulo je na bolje , sad je sjajno kako je bilo pre tri - cetiri meseca ...funkcionisem , ali nisam bio siguran da cu biti sposoban da organizujem nesto ...nisam siguran ni sada , sto duze cekam , veca je verovatnoca da mi se nesto desi , pa, ako cu po tome gledati , nista od okupljanja ...AJDETE U SREM DA SE VIDIMO I URADIMO STO MORAMO ... imamo preko 2000 clanova , nismo vise mali , ajde da kazemo sta imamo , a najvaznije da se druzimo i vidimo ...pa mozemo valjda jednom godisnje !

Predlozite datum koji da fiksiramo , uvek ce biti da nekome ne odgovara , ali da se vecina pojavi u sto vecem broju , a posle idemo kod Miroslava u Ribolovac u debelu ladovinu da omlatimo sremske specijalitete sa nekoliko paladnjeva kao sto smo to proteklih godina radili ...i voleo bi da vidimo centar Mitrovice , makar na 5 minuta ,,,

Pa, valjda mozemo jednom godisnje potrositi jednu crvenu na druzenje i vidjenje ...ziveli ... :) prijavite se , ja predlazem da to bude za dve- tri nedelje , s kraja Avgusta ...naravno Nedelja...

Imajte na umu da je Mitrovica na pola puta izmedju NS-a i BG-a , pa je lako doci i jednima i drugima ...

#2 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 01 August 2018 - 20:34

Eh da baš, ove godine smo nešto otunjavili, niko ne spominje druženje, drag... a vala i sezona je u :seronja: na, kiša pa kiša, leta pošteno nismo ni videli, osim onih srećnika koji su se otisnuli put mora. Ja ceo godišnji potrošio na bauštelu, što kući što na vikendicama, SRka u garaži razbucana do nedavno, a ni sad trenutno nije u voznom stanju, nemam vremena da joj se posvetim... a baš bi mi dobro došlo jedno opušteno druženje sa dragim prijateljima od cvaja, da odmorim i dušu i telo, zabo sam "termometar" u crveno, sav sam razvaljen, a evo i leđa me odvaljuju, ko deda neki, i gledam tu moju sirotu žabarku, tako bi se vozio, bilo gde, al nit sam ja u stanju a ni ona, jbem ti obaveze.
Ako ipak bude nešto, doći ću makar autom, jbo život bez druženja, krkanja, opuštencije..

#3 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,753 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 01 August 2018 - 21:58

Ja sam za. Samo da uklopimo datum koji svima najvise odgovara.

#4 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 01 August 2018 - 23:39

Pravo da vam kazem, a potvrdice i Pita i Mario, bas smo se culi proslog meseca i pre ovih odmora i dotkli temu druzenja... nismo ove godine nikakvo druzenje pravili, neko zlo vreme je bilo u vreme odrzavanja beogradskog sajma, otvaranje sezone je proslo opet uz kisu mimo nas skuterasa-forumasa i tako.. red je da se vidimo i ispricamo, ne verujem da ima spremnih za trkanje, ali za astal smo svi naostreni uvek :)

#5 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 02 August 2018 - 04:48

Predprosle u ovo doba smo pravili drag u NS, prosle je bio u jesen kraj Septembra.. To je bila godina Boki-jevog triumfa i osvajanja prestola.. Kako se dogovorite ja sam za druženje

#6 Pakundza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 289 posts
  • MestoBorca
  • VozimBaotian Hero 125

Posted 03 August 2018 - 08:21

Ooo napokon krece lepo vreme, pa taman. Ja sam za!

Sent from my MI MAX using Tapatalk

#7 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 03 August 2018 - 15:25

Može, jedan dan godišnje možemo odvojiti....

Izgovori se uvek mogu pronaći ali ako je želja tu onda nema dileme..

Sent from my iPhone using Tapatalk

#8 Nemus

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimFree

Posted 07 August 2018 - 10:54

Oo da mogli bi lagano preko venca pa za mitrovicu...
Samo oko datuma da se dogovorimo

#9 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 07 August 2018 - 16:50

Zadnja nedelja u Avgustu. daj Boze lepog vremena, da se skupimo izmedju 10 i 12 sati . pa mali drag dva - tri sata , voznjica po Mitrovici, krkanluk u ribolovcu u debeloj ladovini , pa sest - sedam fajront da bi svi bezbedno stigli kuci ...jel se slazete za plan i program ?

#10 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 07 August 2018 - 17:29

26.08? nedelja?

Sent from my Smartphone_6.1 using Tapatalk

Edited by vlayco, 07 August 2018 - 17:29.

#11 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 07 August 2018 - 20:43

ja imam amandman... ulazem apel... sto se tice datuma, kako organizator predlozi, nemam prigovora, ali...
Okupljanje mora biti najkasnije do 10, pola 11. Nedelja je, nije radni dan, moramo se skupiti na vreme i obavezno pre najveceg sunca. Takodje, ako odrazvamo neki nezvanicni, neobavezni drag, to traje, minimum sat, sat i po vremena, dakle vec smo dosli do 13h. Voznja po Mitrovici oduzece jos sat, dok konobari prinesu hranu i pice vec ce nas uhvatiti mrak a ima da se vozi i nazad kucama.. Dakle, apel je da se krene ranije ujutru i ispostuje vreme sastanka. Molim vas i hvala!

#12 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 13 August 2018 - 10:05

Aca je u pravu - sto ranije to bolje , imacemo vise vremena ...

#13 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 13 August 2018 - 18:06

Ja 26og ne mogu, pošto sam od 23-26 u Nemačkoj...naravno ne zavisi ništa od mene ljudi moji, samo predlažite ko kad može pa kad svima najviše odgovara jbga...
znam da je datum teško uklopiti u ovom ludom životu..

#14 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,753 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 13 August 2018 - 19:30

Nazalost ja 26. takodje ne mogu. Krstim kumu sina, nije nesto sto mogu izbeci.
Ako se vecina dogovori za 26. onda ok, kako vecini vise odgovara...

#15 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 14 August 2018 - 10:40

Ja sam, "ničim izazvano" :D pop*šio išijas, jbe me izgleda kalendaritis, a kap koja je prelila čašu je intenzivna bauštela, ako bog da da me prođe do tada, eto me, autom naravo, SRka je u istom stanju, zdravstvenom. :kurbla:

#16 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 14 August 2018 - 11:26

Pa , hocete onda prva nedelja Septembra, moze i tako ako vecini odgovara ....

#17 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 14 August 2018 - 14:03

Ahaha nema zezanja, ko ne može 25-og moćiće u Septembru, Mišo pripreti samo papričicom

#18 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 14 August 2018 - 16:51

meni iskreno vise odgovara 02. septembar, ali naravno, kako vecina odluci...

#19 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 14 August 2018 - 21:19

Ja sam isto za predlog da mrdnemo za vikend niže

#20 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 14 August 2018 - 22:13

takodje za prvu nedelju septembra