Jump to content

Zbogom Bele Tablice

177 replies to this topic

#61 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,649 posts

Posted 02 April 2019 - 14:48

View PostDjomla, on 02 April 2019 - 14:47, said:

Rece mi kolega danas da je neki njegov komsija nabavio potvrdu preko tehnickog pregleda ovde u La. prosle god. za 4 000 din. Keeway Hurikanac bio u pitanju ali 4 brate mnogo je.
Znaci ljuti bandit ce na ulice,umesto focusa...

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

#62 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 493 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 02 April 2019 - 15:56

Sve sam isterao sem Bandita....
Upravo sam isao do tehnickog pregleda da se raspitam za potvrde Focusa i Hurikanca.
Od Focusa mi nije upisana masa praznog vozila i to je nasao zamerku. Posto nije nasao uvoznika za Keeway moze da mi odradi potvrdu uz plocicu sa skutera ali da odem u drugo mesto tj. opstinu na tehnicki :)
Sutra cu znati cenu i koju cu potvrdu dobiti.

#63 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 02 April 2019 - 17:03

E, pa ovi nisu normalni , koji je to lov u mutnom ...ko koga kako zajebe ...ja sam pre tri godine za potvrdu platio ovima iz Motomanije 1000 din ,a sve više od toga je čist bezobrazluk !

Nego , ja uspeo da izregujem Aliena ! Eto , bilo je malo povuci -potegni zbog tog pleksija...poplaćao sve , izašlo 5500. ..hoćeš -nećeš ...ovi momci na tehničkom kad su videli kako sam uradio , prvo su pitali jesam ispolirao ,a kad sam rekao sa čim sam uradio oduševili se ! Još ovaj jedan kaže ,ajd ostavi telefon , pa ko ima slično...ma jok, brate , nek idu kod Kineza i kupe silikonsku foliju i nek se zezaju ko ja ...pošto je prošlo radno vreme sutra po stiker i gotovo sve ...konačno ,svetlo na kraju tunela !

#64 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 03 April 2019 - 11:46

To šta se kod nas radi je iz krajnosti u krajnost...do juče su se registrovali kojekakvi krševi ili nisu uopšte zbog trajnih tablica, a od sutra nam pregledaju žabice na plastikama?! Pa ko je tu lud?? Mi nismo sigurno već oni koji donose zakone...
Ja sam odustao od registracije Aprilije još pre 2 godine kada sam se pojavio na tehničkom i dobio info da oni više ne rade 50cc skutere, a potvrdu ne mogu da dobijem iz Pazinija jer nije više ovlašćen itd itd... da ne dužim...i da sve to prikupim i osposobim jedan High End skuter da prođe tehnički, što bi bila nemoguća misija, opet im dođem 6000-7000 din....e pa hvala lepo državo moja...

Imam ja veći motor gde ste me već odrali 22.000 din za 650cc pa ću to voziti i registrovati bez ijedne zamerke na tehničkom!!!

Najlepše rečeno nosite se gospodo u 3 lepe...

#65 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 493 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 03 April 2019 - 12:09

Zvao sam nekog sa KP cena potvrde kod njega 5k

Edited by Djomla, 03 April 2019 - 12:09.

#66 Djope

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts

Posted 03 April 2019 - 15:12

Evo i kod nas u Srpskoj je isto. Prva registracija je oko 70e,a svaka sledeća 40e.Krajnju brzinu još niko ne spominje.

#67 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 03 April 2019 - 16:55

Ja sad zalepio stiker ...i sve to uz skromnu nadoknadu državi ili kome već od svega 5500 din ...a, prošle godine isto to za 3000 ...pa, dokle više ???Sa ovakvom cenovnom politikom i zahtevima stimulišete me da nemam ništa , da ne vozim ...

Pita je u pravu skroz ...Uz ovakve stvari Dunav i Sava će biti prepuni neregistrovanih mopeda APN-aca i Matica ...ne misle na ekološko zagađenje , država nas neće pustiti na mostu , al će zato platiti na ćupriji ...

#68 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 493 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 03 April 2019 - 17:54

Nista od potvrda za Keeway,ostalo mi samo da vidim da li su panduri dobili dopis ili nisu.Vozicu Apenca ako nista ne uradim.

#69 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 03 April 2019 - 20:30

View PostDjomla, on 03 April 2019 - 17:54, said:

Nista od potvrda za Keeway,ostalo mi samo da vidim da li su panduri dobili dopis ili nisu.Vozicu Apenca ako nista ne uradim.
Prema informacijama od Plamenog, Milano motors NS daje za keeway

#70 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,751 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 05 April 2019 - 10:24

Zaista je strasno sta se radi ovde sa zakonima i koliko to postaje debilno...

Da li je bitno da potvrda bude bas od uvoznika iz Srbije?

#71 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 05 April 2019 - 14:05

Bitno im je

#72 Laki993

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 290 posts

Posted 08 April 2019 - 22:00

Jel moze kopija računa kao ova sa slike poslužiti kao potvrda o max brzini? Vidim da je napisana max brzina 45 km/h kao i ostali podaci o skuteru. Posted Image

Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока

#73 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 08 April 2019 - 22:24

Do sada je moglo, ja sam Peugeot-a regovao sa priloženom kopijom računa, gde je bilo navedeno 45Kmh

#74 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 493 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 08 April 2019 - 22:28

Malo pre mi stigao mail da mi je gotova potvrda i da salju sutra :biker_scooter:
A sa registracijom sacekacu par dana da vidim kakva ce situacija biti...

#75 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 493 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 10 April 2019 - 15:17

Stigla potvrda...sad da vidimo sta ce biti sa registracijom...

#76 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,649 posts

Posted 10 April 2019 - 16:56

Javi sta sve gledaju,ja malo pre dobio info od kolege koji vozi preradjeni suzuki bandit u naked i ima koso sat da prolazi taj sat bez problema

Sent from my SM-J610FN using Tapatalk

#77 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 493 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 10 April 2019 - 17:31

Vecina ljudi iz La. tera motore i mopede na tehnicki u drugi grad. Em jeftinije em nema peripetija.Slikaju i pregledaju brojeve cekaju vreme i cao.

#78 Laki993

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 290 posts

Posted 10 April 2019 - 21:19

Evo za one koji ne mogu da nabave potvrdu o max brzini. Trenutno je moguće na 4 tehnička pregleda u Srbiji izmeriti na valjcima brzinu i uz odradjen tehnički dobiti potvrdu o max brzini. U pitanju su tehnički pregledi Dunav Auta u Beogradu, Somboru, Vršcu i Ćupriji. Izvor Sat plusPosted Image

Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока

#79 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 11 April 2019 - 14:50

E, Laki , dobro je da si postovao ovo , mada mene ovo ne tangira , hteo sam da kupim ovaj SAT PLUS da bi bio informisan...

Iako je teže čitljiv , uspeo sam nekako da isčitam ceo tekst ...

#80 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 493 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 11 April 2019 - 14:58

Tekst nisam procitao ali znaci li to da ako Tomos na valjcima pokaze brzinu do 45km/h ostaje moped?

40 user(s) are reading this topic

0 members, 40 guests, 0 anonymous users