Jump to content

Mec Skuteri 2020

76 replies to this topic

#21 pajser9

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 166 posts

Posted 20 December 2019 - 17:45

Izasao je plan takmicenja za Sezonu 2020.
https://mec.rs/satnice-i-datumi-takmicenja-u-2020-godini/

K
akvi su vasi planovi?

Edited by pajser9, 20 December 2019 - 17:45.

#22 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 21 December 2019 - 18:17

Ah, da sam mlađi ...ovako sam samo luđi ... :(

#23 Pakundza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 289 posts
  • MestoBorca
  • VozimBaotian Hero 125

Posted 23 December 2019 - 21:45

View Postpajser9, on 20 December 2019 - 17:45, said:

Izasao je plan takmicenja za Sezonu 2020.
https://mec.rs/satnice-i-datumi-takmicenja-u-2020-godini/

K
akvi su vasi planovi?

Palako spremamo zverkicu , imali smo u planu da ubacimo Hondu dio u takmicenje ,al zbog manjka delova za hondin agregat smo odustali . U planu je Aprilia rallu , koju cemo plasirati u serial 50 klasu . Uskoro cu poslikati radove ,pa cemo otvoriti temu .

#24 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 25 December 2019 - 16:42

Eee jbg, šteta što ne mogu vodenjare 50. Tu bi se još mogla naći šansa, u Open klasi nema šanse bez ogromnih ulaganja, mada imamo već spremne zverke na forumu što se tiče mašina.

#25 pajser9

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 166 posts

Posted 29 May 2020 - 16:03

Vidim da vi samo kukate, jebiga ne moze ovo, jebiga ne moze ono..... ko hoce da da se trka, taj ne trazi izgovore, nego delove i sklapa motor.
Sve tjuneri, ne zna se ciji je skuter brzi, a kad treba izaci na stazu....e onda problem

Edited by pajser9, 29 May 2020 - 16:14.

#26 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 29 May 2020 - 16:52

View Postpajser9, on 29 May 2020 - 16:03, said:

Vidim da vi samo kukate, jebiga ne moze ovo, jebiga ne moze ono..... ko hoce da da se trka, taj ne trazi izgovore, nego delove i sklapa motor.
Sve tjuneri, ne zna se ciji je skuter brzi, a kad treba izaci na stazu....e onda problem
Vidimo se na stazi 😉

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

#27 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 29 May 2020 - 16:58

Da da Jova je u pravu, kilavom q**u i brucke smetaju

#28 pajser9

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 166 posts

Posted 29 May 2020 - 19:30

View Postvlayco, on 29 May 2020 - 16:52, said:

Vidimo se na stazi ������

Vidimo se :0takoje:

Edited by pajser9, 29 May 2020 - 19:42.

#29 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 31 May 2020 - 12:46

Jel ima nekih novina po pitanju termina, zna li se definitino kalendar takmicenja?

Mislim da su tuneri u ovom nasem skuter svetu u nezavidnoj poziciji, treba naci vozaca ili vozace koji zele da se takmice a da imaju punu opremu. Imamo dosta skutera na forumu i u Srbiji uopste i spremnih i poluspremnih koji su se doradjivali godinama unazad i mogli bi da udju u neku od kalasa, ali relano za kombinezon, cizme rukavice treba izdvojiti jos 300-400eura..

Preko toga, par supersoft guma za jedno takmicnje (slobodni trenenig, kvalifikacije i 2 x po 15 minuta takmicenja) izadje oko 120 do 160eura.

Znaci za sezonu od 5 takmicenja posto imam spreman skuter i opremu, samo za gume mi treba jos 600eura, plus troskovi gorivo, prevoz, nocenje ekipa..

Sve oke, samo hocu da kazem da to nije ona draz sa pocetka, da bude sve od fabrike a ko je tuner taj ce turpijom i komparetorm napraviti da bude nijansu brzi, ali svi voze i svi imaju mogucnost za dobar plasman i vozili bi svi na ulicnim gumama, odnosno ko sta ima.

Ovako, tomosic u openu sa radilicom cilindrom, innerrotorom, plivajucim discom i sto pedes nad*kanih cudesa izadje 2-3-4.000 eura?! Jer ako nije kupovno tesko da moze da parira. Skuter jos grdje, 70ccm³ opusteno prevali 6-7000eura da se spremi sa vrhunskim stvarima.

Realnost je, u prvoj sezoni pojavice se svi da ucestvuju a vec sledece samo ko bude imao vise para da baci taj ce i da vozi i mnogo mi je zao zbog toga.

Sa druge strane tuner da da nekom detetu od 60kg da vozi, a ulozio je 1000-2000eura sta ima od toga, napisace mu ime u analima Srpske skuter scene? A tuner od 40 godina i 100kg da vozi, moze samo promotivno, deca su prebrza.

Skuter svet je takav da ce to dete reci tati da mu plati malossi ili polini cup skuter iz Italije ili Nemacke za par hiljada sa sve grejacima guma rezervnom litrom ulja i tu tuner vise nema ucesca...

Imamo u garazi 2 zipa 95% spremna, jedan za open jedan za 50, izuzev trkackih guma.
Lomim se jos uvek.

#30 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 31 May 2020 - 16:56

View PostRazredni, on 31 May 2020 - 12:46, said:

Jel ima nekih novina po pitanju termina, zna li se definitino kalendar takmicenja?

Mislim da su tuneri u ovom nasem skuter svetu u nezavidnoj poziciji, treba naci vozaca ili vozace koji zele da se takmice a da imaju punu opremu. Imamo dosta skutera na forumu i u Srbiji uopste i spremnih i poluspremnih koji su se doradjivali godinama unazad i mogli bi da udju u neku od kalasa, ali relano za kombinezon, cizme rukavice treba izdvojiti jos 300-400eura..

Preko toga, par supersoft guma za jedno takmicnje (slobodni trenenig, kvalifikacije i 2 x po 15 minuta takmicenja) izadje oko 120 do 160eura.

Znaci za sezonu od 5 takmicenja posto imam spreman skuter i opremu, samo za gume mi treba jos 600eura, plus troskovi gorivo, prevoz, nocenje ekipa..

Sve oke, samo hocu da kazem da to nije ona draz sa pocetka, da bude sve od fabrike a ko je tuner taj ce turpijom i komparetorm napraviti da bude nijansu brzi, ali svi voze i svi imaju mogucnost za dobar plasman i vozili bi svi na ulicnim gumama, odnosno ko sta ima.

Ovako, tomosic u openu sa radilicom cilindrom, innerrotorom, plivajucim discom i sto pedes nad*kanih cudesa izadje 2-3-4.000 eura?! Jer ako nije kupovno tesko da moze da parira. Skuter jos grdje, 70ccm³ opusteno prevali 6-7000eura da se spremi sa vrhunskim stvarima.

Realnost je, u prvoj sezoni pojavice se svi da ucestvuju a vec sledece samo ko bude imao vise para da baci taj ce i da vozi i mnogo mi je zao zbog toga.

Sa druge strane tuner da da nekom detetu od 60kg da vozi, a ulozio je 1000-2000eura sta ima od toga, napisace mu ime u analima Srpske skuter scene? A tuner od 40 godina i 100kg da vozi, moze samo promotivno, deca su prebrza.

Skuter svet je takav da ce to dete reci tati da mu plati malossi ili polini cup skuter iz Italije ili Nemacke za par hiljada sa sve grejacima guma rezervnom litrom ulja i tu tuner vise nema ucesca...

Imamo u garazi 2 zipa 95% spremna, jedan za open jedan za 50, izuzev trkackih guma.
Lomim se jos uvek.
Bilo bi lepo videti vas,nas 4 iz Beograda ide,Pakundza,Plameni,Nesa i ja...
Naravno,Pakundza je vozač jer je na njega ova Corona ostavila najmanje traga(najmanje se podgojio).
Nastupamo pod imenom neke naše viber grupe "motoZadrugari"...
Vozi se u serijali,naravno sa minareli agregatom,Piaggio osim mene niko ne voli 😂

#31 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 31 May 2020 - 17:15

Extra! Ovo je vec prava svrha, druzenje!
Ako ne budemo ucestvovali Acika i ja bicemo tu kao podrska naravno :)

#32 rade007

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,456 posts

Posted 31 May 2020 - 19:21

Sretno onda motoZadrugari,steta je sto niste na Piaggio agregatu,mislim da svakako ima vise potencijala od Minarellia,ali ajde za pocetak je najvaznije ucestvovati.

#33 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 31 May 2020 - 19:39

To nam i jeste poenta,druženje,grupa postoji već 3-4 godine,a ne stižemo da se vidjamo zbog obaveza.
Ovako idemo totalno ne obavezno,pa kako bude,bez neke pompe i preteranih ulaganja..
Druženje nam je na prvom mestu...

#34 Depe

Find Sexy Womans from your town for night

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,239 posts
  • MestoNew York
  • VozimAprilia sr 50 2006.

Posted 31 May 2020 - 21:50

Kad je prva trka na kojoj učestvujete.

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

#35 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 01 June 2020 - 10:52

View PostDepe, on 31 May 2020 - 21:50, said:

Kad je prva trka na kojoj učestvujete.

20.06 u Kuli

#36 Depe

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,239 posts
  • MestoNew York

Posted 01 June 2020 - 16:08

Imate od mene vas četvorica po majicu sa štampom motoZadrugari. Napravite kojim fontom da vam odštampam i veličine i boju majice.

#37 vlayco

Stari član

• Moderators
  • 2,650 posts

Posted 01 June 2020 - 21:17

View PostDepe, on 01 June 2020 - 16:08, said:

Imate od mene vas četvorica po majicu sa štampom motoZadrugari. Napravite kojim fontom da vam odštampam i veličine i boju majice.

Hvala do neba

#38 stevo

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoN.Sad
  • Vozimpantheon

Posted 02 June 2020 - 10:29

Srecno i pratim temu.

#39 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 02 June 2020 - 10:41

View Postvlayco, on 01 June 2020 - 10:52, said:

20.06 u Kuli

Jel potvrdjen novi kalendar takmicenja? Nisam na oficijelnoj stranici nista pronasao, 20.06 mi je preblizu da se ozbiljnije pripremimo.

#40 Depe

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,239 posts
  • MestoNew York

Posted 02 June 2020 - 15:32

Aco ako budeš išao i tvoja ekipa ima majice od mene.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users