rockstar, on 11 April 2011 - 13:16, said:
nakon razmisljanja dosao sam do zakljucka da ce se klip i cilindar jos fino obraditi i sve ponovo nazad upakovati, posto nemam lovu da stavim kvalitetniji klip a bojim se da ovim manje kvalitetnim mogu samo jos gore sra... napraviti nego ovim stage 6 klipom, tako da to ide nazad sve ka se sredi i kad dodju dizne ide se u probavanje, nego jedno pitanje, mislio sam jos malo zategnuti uljnu pumpu koji mm da vise daje ulja, koliko je to pametno?
da ce se klip i cilindar jos fino obraditi ,,, šta podrazumevaš pod time? iz ruke ga nikada nećeš fino obraditi, pogotovo ako nemaš bar honericu
ovim manje kvalitetnim (klipom, predpostavljam) .... Otkude u S6 manje kvalitetni klipovi?
mislio sam jos malo zategnuti uljnu pumpu koji mm da vise daje ulja, koliko je to pametno.... pametno je, samo kako ćeš znati da li si dobro dozirao?
Moj ti je savte da ne gubiš vreme na neka polu rešenja, nećeš dobiti željeni rezultat a potrošićeš vreme i strpljenje. Sačekaj i skupi neki dinar/marku pa odradi kako bog zapoveda, ako ništa drugo ber ishonuj cilinder i sa manje kvalitetnim klipom, ne mora S6 ili Malossi, dobar je i Prox, Meteor ili RMS, bar će izdržati ovu sezonu dok se ne skupi kinta za nešto bolje. Sezona je tek počela, nije se još ustalilo lepo vreme, tako i da ne gubiš mnogo a dobiujaš na sigurnosti i mirnoj vaznji kasnije.
No kako hoćeš, ja samo savetujem