rade007, on 15 April 2023 - 21:30, said:
Jel moguče da su na toj prednjoj masci baš svi nosači polomljeni? Ona i protuoklop su inače jako skupe za NRGa.Plastika hlađenja bočna ti je sa stare tipe Piaggia AC.Prednji blatobran ako ne nađeš od Powera od nrga mc2 je jako sličan, a paše i sa mc3 gore.Paše i sa runner,ali na oko ne izgleda baš najbolje.
Polomljeni su baš svi nosači, a ispravne se baš teško nalaze, barem kod nas po oglasima ih nema. Jedva sam uspio da nađem jednu kojoj fali par nosača pa ću nešto iskombinovati. Na sreću ostale plastike su ok što se tiče nosača, treba im samo farbanje. Hvala na ovoj informaciji za blatobrane, jer ni njega ne mogu naći za Power.
Mario, on 16 April 2023 - 06:38, said:
Siniša prijatelju, otvaraj sve do poslednjeg šrafa, svaki deo proveri na stolu detaljno... Iskreno treba biti lud da bi se upustio u sređivanje ovakvog skuta, najbolje bi bilo da imaš jednog donora za delove, jer kupovina svih novih delova ne vodi na dobro.. Pratim i srećno
Otvaraće se mašina, vidim da je tako najpametnije. Malo mi pravi problem što ne mogu naći NTN ležajeve a da su Japan, uglavnom su Tajvan a i SKF su u 99% slučajeva Bugari a to mi se baš ne stavlja na skuter kad već radim sve iznova.