Posted 25 April 2011 - 23:18
ma to sa iglicom je trajalo po par kilometara, postavio sam je na siromasniju smjesu, nije htio ni da krene davio ga je odmah, onda na bogatiju, podigao sam iglicu odnosno spustio osigurac, i tad je isao kao bolje, ali se gusio vise uzbrdo i vratio sam na sredinu, sto ce reci da je tako presao mozda 2-3 km, nista posebno, mozda i manje. isao sam prosle sedmice u pancevo sa njim, sa fabricki postavljenom iglicom i nije imao nikakvih problema a isto sam isao laganica oko 55 kmh.
da tu ima neki od pokazatelja pa da znam sta i kako je bilo, ne bi mi bio problem, nego ovako sve u redu, a zaribao,,,svjecica je kao sto rekoh braon, nije ni svijetla ni tamna, gledao sam po onom katalogu izgleda kao idealno sagorjevanje, e sad kako za ubuduce znati kako nastelovati smjesu, posto je ovo fabricko stelovanje kako je i dosao. da je on slabo vukao, slabo palio ili bilo sta drugo pa da znam to je uzrok i sredicemo, nego ovako palio na jednu kurblu, radio ko singerica, dimio u pocetku kad se upali, i kad ga sprzim pod punim gasom na minut-dva, kad stanem dimilo j eulje iz auspuha, sto mi je bio signal da ulje dolazi u komoru za sagorjevanje, i to mozda i previse na punom gasu....
vidjecu nesto da iskombinujem da ga prebacim na lc ukoliko nadjem povoljno dijelove, pa ako imate info ko ima to povoljno da proda, bio bih zahvalan, jer planiram i dalje da przim relaciju beograd mitrovica pa ipak sa lc to daleko bezbjednije izgleda