PANDURI I MI
Posted 19 December 2011 - 23:46
Za jedan minut je napravio zastoj u saobracaju, i to u malom selu gde nema puno saobracaja.
Posted 04 January 2012 - 19:38
Posted 09 April 2012 - 09:04
Ja po gasu, ne mogu da verujem, toliko sam bio neispravan da me je mogao komotno sa jedno dva metka odstreliti k`o zeca...Ni panduri nisu vise ko sto su bili, a mozda je u pitanju blizina izbora, pa dobili naredjenje da budu malo meksi prema gradjanima- biracima...ko zna ???
Posted 09 April 2012 - 12:05
Po meni nije kriv ništa, vozi i srećan put!!!
Posted 09 April 2012 - 12:49
Aprilia mana
Stari i provereni bmw
cuveni presretac
i novitet
Posted 09 April 2012 - 14:04
Fala Blekiju sto je postavio slike panduracije da znamo sa cim se nosimo , ako probamo da bezimo...sa onim APRILIJAMA mozda i ne bi imao problema, ali me brinu oni PRESRETACI ...( ipak, Matic je to , ljuta masina ...)hehehe...
Posted 15 November 2012 - 12:40
P.S. Brzi sam bio cak i sa drugaricom pozadi, on brze krenuo, al posle na pravo kod autopijace ostaviga bata Duki. Izgleda imam ludu srecu, posalje me cale da uplatim komunalije neki dug onde kod SUP-a, upalim skuter odem tamo, prodjem pored pandura, uplatim taj dug i kad sam se vracao vidim ugasena mi svetla, posle nisam verovao koliku srecu imam. Pozz
Posted 19 May 2013 - 23:48
Bio sam malo drzak, priznajem i pita policajka "Koji je to motor, jel tu nesto prepravljano?"
Kazem to je apn, a rezervoar je od t14. Drugi pajkan kaze "neee to je ceo motor od t14, a t14 se vozi sa A kategorijom."
"Daj da vidimo broj motora" a ja stavio blok od nekog apn-a koji nema brojeve. Kazem im kod motora od 50ccm blokovi se smatraju rezervnim delom, nema potrebe gledati. Ona pita jesi ti zavrsio pravo pa znas? U koju skolu ides?
-Zar je bitno?
Ona opet isto. Ja odgovorim. Onda kazem motor mi trokira, svetla pregorevaju, nestalo benzina... ne znam gde sam (od problema, a ona me pita u koju skolu idem).
Onda pita: "Jesi ti pio nesto?
-nisam.
"Hoces da duvas" (da ne budem vulgaran, necu napisati sta sam pomislio u sebi, da se pretpostaviti.)
-hocu.
Ona se okrene, pogleda i kaze nemam dreger ili tako nesto. Onda ono klasicno poznajem ti roditelje, sestre, one su dobre, kako si ti takav, zar se tako vozi, znas li kolika je kazna za to...?
Vratimo se mi broju motora;
Pokazem im boj rama."-Pa to je broj sasije, gde je broj motora?" Onda mi nesto objasnjava, govori u znacenju jel ti mene smatras budalom... na kraju je ipak odustala od daljeg izigravanja detektiva posto se ocigledno ne razume ili mozda iz nekog drugog razloga.
Izgleda da sam na kraju prosao samo sa prijavom za svetlo. Da napomenem; motor nije na mom imenu,nemam kupoprodajni, nemam polisu, t15 set-up (vozi se sa A kategorijom koju nemam), vozio sam bar 80km/h kroz grad, auspuh toliko glasan da ga pola grada cuje + otvoreni difuzor na karbu...
Posted 20 May 2013 - 00:13
Posted 20 May 2013 - 18:48
Posted 20 May 2013 - 22:40
Posted 22 May 2013 - 11:02
Ne, natku***** se puno sa njima, tako je kako oni kazu da jeste...ne smes biti drzak i bezobrazan , onda ce ti uvek naci nesto, ako nista drugo , trazice ti uloske i tampone koje neces imati pa ce te zbog toga kazniti ....
I ako si kriv, pravi se malo lud i nevest , kao nisi znao nisi video, nekad moze da upali i da ti oprosti za manje stvari...
Mozes se pogadjati sa njima , ja pre mnogo godina nosio kacigu na ruci , pa hteo ovaj pare( 3000,00), a ja njemu - ajd bre, daj pisi ne radi mi svetlo ( 1000,00) , on kaze , dobro moze...morao covek da nabere normu...
Ako vec dodje do toga da pise prijavu , ne potpisuj zapisnik ni za zivu glavu - to je dokaz da je bilo onako kako on tvrdi...ako pita zasto neces da potpises, ja kazem to je tvoj zapisnik, pa ga ti potpisuj, a kad ja budem pisao ja cu ga potpisivati...posle kod sudije kazes da nije bilo tako kako pise i da zato nisi hteo da potpises , a njega kad zovu na suocenje najcesce se ne seca zbog proteka vremena, pa sve pada u vodu i oslobode te - ja prosao tako dva puta...
Ako si vec drcan i hoces da se svadjas sa njima , pazi da ne preteras da te ne privedu...taj rizik uvek postoji...
A, moze i ovako : jednom pre dosta godina jedan me navatao zbog pojasa ( kako brinu o nama i nasoj bezbednosti da nas cak i kaznjavaju zbog toga ) , znas kolika je kazna ? znam , ali sve se vozim na kratko , pa mi je nezgodno, pravim se ja lud...a, cime se bavis , pita on...serviser bele tehnike kazem ja , a on se nalakti na otvoren prozor i ....e, da te pitam nesto ? ( aha, upecao se ) imam neki zamrzivac , pa mu se desava...sta bi to moglo biti?I tu se mi lepo ispricamo, ja ga lepo posavetujem sta treba , rastanemo se ko pravi prijatelji, samo sto me nije izljubio, a i zaboravio je zasto me zaustavio, hehehe...to uvek pali...
Posted 12 December 2014 - 17:10
Sta cu ? Stanem , nisam vezan , nekad se vezem , nekad ne , nemam naviku al ` eto mu povoda da me dribla , sam sam kriv ...jbg ...on meni ono njihovo sluzbeno dobro vece, ja u sebi jbs vece...dokumenta ...prava je sreca da sam ih uopste imao kod sebe , posto vozim vise vrsta prevoza pa nekad ostanu i u radnom odelu ...a, koliko je gledao u njih dokaz je to sto je dobio saobracajnu od squta i jos je kao gledao sta pise na njoj , to sam mu namerno poturio , mada sam imao i od kola ...
Dribling pocinje - dakle , MATORA LISICA ( ja ) koja je premazana svim mastima za ovakve slucajeve VS MLADI PANDUR koga ne poznajem ...jeste nesto pili ? Ne nisam , mozete proveriti ...neka , verujem ...jeste kompletni sto se tice opreme ? Da , sve imam , ispravan sam ...a, sto niste vezani ? Znao sam , to je ostavio za kraj , kad vise nije imao sta ...kazna je 5000,00 a, ako platite za 8 dana , onda je pola od toga ...ocete imati da platite ?
Vec sam imao spreman scenario , prvo ide SIROTINJSKI scenario , taj sluzi za omeksavanje ...( cista psihologija na delu u tome sam majstor ) ...pa , znate kako , ide 15- ti u mesecu , placanje dazbina , komunalija , smanjene plate i penzije , a i da sam neki ne bi vozio Yuga od 25 godina ...da, da shvatam ja sve to , al` nisam vam ja kriv za to , sami ste krivi ...a, sta radite , cime se bavite ? sirotinjski scenario je odradio svoje , sad je pravi trenutak za POSLOVNI scenario ...tu sam ja na dvesta metara od kruznog toka, imam Servis bele tehnike ...radim sve , pa, ajde , ako nesto treba - tu sam ...odradicemo ...aha , pa, dobro , ajde , nek` ovo bude samo opomena , pa cemo videti ...upecao se ...hehehe...
Eto , gotovo , na kraju samo sto se nismo izljubili ,, dadoh gas i odoh ...to je 6: 0 za mene u zadnjih nekoliko godina od kad vodim evidenciju ...
Posted 12 December 2014 - 20:49
Posted 12 December 2014 - 21:55
Posted 13 December 2014 - 00:08
Posted 13 December 2014 - 00:10
Dobro si prosao mada prebaci pojas da zlo ne cuje..
Posted 16 December 2014 - 02:29
Naime,radio prijatelju iz škole neku Sr 125(pošto potom nabačena samo nekako na ramu od 50ke)
Složio ja to fino,bez pola plastika se vozao i tako,fino ide skuterić,reko ajde pusti par dana kod mene dok ga ustelam i razradim kako spada da ti nešto ne shebeš,i tako je bilo.
Vozam ja makinu,imala je samo plastiku prvu sa farom,podnicu,i plastiku ispod podnice,doslo vrijeme kad treba po benzin malo dalje od mog sela.
Ništa,ja već na rezervi krenuo tih 10ak kilometara,bez pol plastika,rasvjete,i bez prednje kočncie,i sa veoma lošom zadnjom.Bitno da se ide,BUDALA!
Dolazim u to selo(Fužine ako nekom šta znači),i prije centra skrenem prema nekoj školi,prelazim preko mostića malu riječicu i dolazim na igralište,cimnem skuter ona ko s kukavom kočnicom i taman se zagasi iza pumpe!
Ništa,ja stao vadim kanister od 5l,skidam kacigu,bubreznjak,rukavice,i vidiš dolazi čovjek neki i priča na mobitel,kaže ovako: "ajde nemoj bježat,ja sam iz policije,samo da razgovor obavim".
Ja poblijedio! Ima da me odere ko majmuna za ovo! Skinuo sve ja,izvadio mobitel,sve lijepo poslagao na zid sta sam imao u rukama haha
Dolazi on,dobar dan dobar dan. Kakav ti je ovo skuter,pita on,i sad ja priču odvalim kako slažem ovako u fušu da zaradim za vozačku(lažem,jer preko škole imam besplatnu vozačku b i c kat),ali ajde,mroa se nekako izvuć,traži on dokumente od motora,ja nemam,al mu nudim od dečka broj pa nek provjeri da nije ukradeno,kaže nije potrebno zvat će stanicu...kuku meni kad je stanicu spomenuo.
Provjerava broj šasije kaže ok,motor je odjavljen sve je uredno. Sad da tebe provjerimo! Provjerio mene kaže sve okej,popričali 5-10 minuta,kaže,"samo nek ti skuter bude ispravan,i sve plastike i kacigu na glavu,i neces nastradat,ovako kako si sad ko indijanac tu dosao,nek ti vise ne pada napamet,kazem to radi tebe i tvog novcanika,jer svakakvih nas ima!"
Uz još par dobronamjernih riječi završili razgovor uz rukovanje,Bog,Bog,i svako svojim putem!
Kazna kako on kaže,u tom slucaju mi nebi bila ispod 2600€,ehhh,šta sam se taj dan napio od sreće....!!
Posted 16 December 2014 - 11:41
Posted 16 December 2014 - 17:41
Ali zatvor nebi dobio,sudski ukor vjerojatno,jer imam 17 i kusur
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users