dakle kao sto ste mogli svatiti i iz naslova vozim Speedfight 3, RS verzija vodno hladjenje,dva diska...kupljen je ove godine 1 aprila iako je 2010 godiste prvo paljenje i registracija je bila 2011
do sad sam sa njim imao raznih "problemcica" dva tri puta mi nije htio da upali vozizo sam kod njih u servis i popravljali su i uvjek govorili da ulje nevalja ja sam sipao ulje od 23 30 maraka (15 eura) i stvarno mi nije bilo zamislivo kako moze da nevalja...ajd dobro kupim kod njih njihovo 6 eura i ide ,sad se pojavio jos jedan problem o kome diskutujemo u drugoj temi pa necu o tome
ugl za ovo ljeto sam presao 5600 kilometara...sada ce snjeg i krenuce razni projekti...u planu imam malo Styling-a i malo Tuning-a uzeti neki spuh drugi malo nastelati to
otovorio sam temu ovde da neotvaram za svaku stvar drugu tako da cu sad samo ovde da pisem :
Mislio sam da je blokada prsten akd sam skino varijator nema prstena ima edino izmedju variomata i nekih zubcanika iza al kad bi se to skinulo bjeza bi remen u stranu bar je tako rekao majstor jedan
nazad je zasarafljen ovakav limic http://imageshack.us...cheibe1co4.jpg/
pokusali smo povezati razmak izmedju toga i variomata jer je to zasarafljeno sa dva vijka(inace tu budu dve podloskeizmedju lima i variomata)mi smo stavili cetiri i dobili nekih 5 kmh sad nzm dal smijem skinuti to skooz