Jump to content

Peugeot SF3 LC MHR

158 replies to this topic

#141 Zox036

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 324 posts
  • VozimSpeedfight 3 MHR

Posted 04 April 2011 - 20:12

Hvala svima...
@Rade nema brige koliko mogu da primetim ima dovoljan protok vazduha,ako bude trebalo nije problem vratiti fabricku resetku(usmerivac vazduha).
@Viktore znam da mi je MHR ali Malossijeve nalepnice koje imam su uglavnom sve na istu foru(sto me malo i nerviraju) pa mi je onako bezveze i staviti ih.Mada imam par nalepnica Malossijevih koje su samo njihov znak tojest zuti lav ali jedino mesto ili ti mesta gde bi mogle da se uklope su na bocne strane a to mi nekako bas i ne ide da kombinacija boja ali probacu ako bude bilo kako treba ostavi cu ih ako ne nalaske mi je skinuti.
Samo da stignu na stanju Stage6 retrovizori aluminijum varijanta i to je to vise nista ne diram,sve sto cu uzeti je rezervni klip sa karikama da ga imam u rezervi jer mislim da se nece vise praviti za ovaj moj model ili sam suvise skeptican....

#142 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 04 April 2011 - 20:20

Ma odličan je squt , a klip, pa mišljenja sam da ne žuriš sa nabavkom, biće toga garant u nekoj aftermarket varijanti, a ako i ne bude, taman će biti vreme za neki Cristofolini ....http://forum.pyrotherm.rs/forum/public/style_emoticons/default/sad.png

#143 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 04 April 2011 - 20:57

Lep skuter, nema sta...jel tezak za odrzavanje ovako kad je skroz beo? i kakva je to skupa farba?

#144 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 04 April 2011 - 21:21

Aaaaaa kako nabildovano izgleda, odličan je! http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/sad.png

jesi ti to i sedište tapacirao u belo?

Poklopac vodene mi nekako štrči u toj crvenoj boji, ja bi i to pukao u belu...Vatra i ti fazoni se meni ne dopadaju ali lepo izgleda,nije prenapadno...Kaži mi Zox jer imaš dobro hlađenje sa fabričkim hladnjakom?

i šta beše reče od kog modela skutera auspuh paše na keca?

ostao sam bez reči! Svaka čast! http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/sad.png

#145 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 04 April 2011 - 21:36

Izgleda surovo http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/sad.png Svaka cast http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/sad.png

#146 MILPER

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 04 April 2011 - 22:13

Stvarno vrhunski izgleda!! Svaka cast Zox,najlepsi skuter na forumu!

#147 Zox036

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 324 posts
  • VozimSpeedfight 3 MHR

Posted 04 April 2011 - 22:49

@Blacky samo ti pali vatru http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/sad.png
@Weseli lak je za odrzavanje sto se tice bele boje.Bice samo redovno ciscenje felna posto su one bukvalno bele i odmah se vidi kad su prljave.A inace farba je Alpina Bela perla i set kosta 150eura.
@Pita ni ja nisam neki ljubitelj tih vatra i tribal ali ovo mi nije nekako bilo kiceraj i lepo je ispalo.Za sada je hladjenje ZADOVOLJAVAJUCE ali videcemo na leto kako ce biti jer mi za sada neprelazi 75C dok mi je prosle godine kad sam ga preuzeo od Maria islo do 72C ali posle kad sam promenio antifriz jer sam hteo nesto da vidim nisam lepo ozracio i stigla temperatura do 92C i odmah sam stao i gurao skuter nekih 400metara do kuce da bi ponovo ozracio.A sto se tice auspuha to jest tvog pitanja oko auspuha nerazumem???Koji kec?I jesam tapacirao sam sediste posto mi je komsija tapater i pravi namestaj.Kostalo me je verovali ili ne 500din dok takva navlaka nova da se kupi kosta 30-tak eura.

#148 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 05 April 2011 - 09:04

odličan posao sve u svemu!

Mislio sam na Yasunia, jel to za horizontal minareli?

#149 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 05 April 2011 - 09:29

minareli tip je

#150 Zox036

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 324 posts
  • VozimSpeedfight 3 MHR

Posted 05 April 2011 - 10:14

Odgovorio je Mario umesto mene,za Minarelli sa veoma malim prepravkama bi ti pasovalo na tvoj cilindar

#151 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 18 July 2011 - 16:01

zox?? Pa sta se desava majku mu? Tebe ko da su oteli vanzemaljci,nit pise,nit se javlja... Koliko sam nacuo sf3 je ponovo na putu..oce biti voznje ove sezone?

#152 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 18 July 2011 - 21:56

zox mudro ćuti, nešto se kuva :D

#153 Zox036

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 324 posts
  • VozimSpeedfight 3 MHR

Posted 06 June 2012 - 13:48

Kao prvo svima da se izvinim zbog mog "kraceg" odsustva.Imao par stvari koje mi nisu davale slobodnog vremena pa sad kad se to uglavnom sredilo eto mene ponovo.
Sta se kuva? Pa zna se PASULJ :D
Ne znam odakle da krenem jer sam totalno izgubio pojam u vremenu gde sam stao sa skuterom.
Ali mislim da je to od onog trenutka kad mi je zaribao klip(nemam slike) zbog moje nemarnosti.
Upalio skuter i ostavio ga da radi 10-tak minuta pa se ohldio nekih 15min. pa opet radio nekih 10 min.
Vozio se tu po gradu lagan gas cisto da vidim kako prede.Ali onda dodje trenutak kad se mora po gasu jer makina to trazi( a ne ja).
Zaculo se neki zvuci ko da neko fiberkom sece neku gvozdjuriju.....meni ne pada na pamet da treba da stanem nego ko sivonja i dale ga silujem na prekide kao da ce nesto probiti i stati.E pa stalo je ali stao je motor i nema mu vise voznje.
Otvorim cilindar i imao sam sta da vidim, klip istopljen na jednu stranu i karike sabijene u klip........
Nista odmah zovem Majstora Maria i saljem mu cilindar na ciscenje i narucivanje drugog klipa.
Nastavak sledi........posto moram nesto da obavim.

#154 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 06 June 2012 - 13:55

ehh de si ti izgubljen, nisi imao vremena godinu dana, mi smo mislili da si se odselio ili oženio, Jamaica ili slično, mada mislim da i tamo ima internet-a...:D

#155 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 06 June 2012 - 17:38

auuuu sekire će padati kad se ovaj čovek javio na forum... :)

#156 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 06 June 2012 - 18:40

Kao prvo svima da se izvinim zbog mog "kraceg" odsustva.Imao par stvari koje mi nisu davale slobodnog vremena pa sad kad se to uglavnom sredilo eto mene ponovo.
Sta se kuva? Pa zna se PASULJ :)
Kuvao pasulj godinu dana pa mu izgorela serpa :) i eto ga na forumu da krpi serpu :) Des bre Zox ???? :)

#157 Zox036

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 324 posts
  • VozimSpeedfight 3 MHR

Posted 07 June 2012 - 11:51

Kakve sekire sunci i ti tvoje :)
Ahhh Jamaika, kamo srece...... :)
Nazdravljam Cvele, eto covek me doceka sa pivom... :)
Da nastavim gde sam stao, da ne idem bas u detalje stiglo mi cilindar sa ciscenja i nov klip od Maria pa se pocelo sklapanje.
Elem posto sam ostao bez dihtunga morao sam da ga napravim od klingerita debljine 5mm pa onda moment kluc(opet je tu Mario priskocio sa alatom) stezanje po propisu milim da je negde 1.2k ali da ne lupam Mario ce se prisetiti ako gresim.
Mesavina 3% e sad da kazem sto 3% posto do ovog peha doslo zbog toga sto sam vozio skuter sa gorivom od prosle godine pa je ulje isparilo ili ti se stalozilo nije bilo podmazivanja i eto ti kvara.3% ide za pocetak dok budem bio sasvim siguran da je kako treba pa cu spustiti na 2,5%.
Pre neki dan sam konacno resio problem oko auspuha.Problem je bio taj sto na glavi cilindra sam imao jedan razmak rupa za srafljenje a na auspuhu(minareli) drugi razmak pa se tu stvaralo problem oko dihtovanja.Ni sam ne znam koliko sam dihtunga promenio sto handmade sto kupljenjih.I na kraju doslo se do resenja(popilo se malo pa proradio bubreg u glavi) odfikario sam prirubnicu sa fabrickog auspuha i zavario na C20.Leglo ko dupe na nosi i sad nema prktanja i uzasavanja posle par voznji da moram opet da legnem ispod njega.
Vozim skut polako nikako preko 8500 o/min ali i to je dosta ili sam totalno izasao sa koloseka oko buke i snage ovog skutera.
Kad budem imao malo vremena snimicu i slikacu ga cisto da se podsetite kako SF3 pali i zari siru masu :)

#158 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 07 June 2012 - 13:57

auu pa nemore tako, moraš da ga snimiš, da vidimo mašinu kako radi, već smo zaboravili, naočare sa kamerom na glavu i udri malo na planinu ....

#159 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 07 June 2012 - 21:44

heheh naočare sa kamerom na glavu...hahah ^_^ ima i toga...
Evo ja prevrteo malo slike od ranije i podsetio se kako dobro izgleda SF3...samo šteta da ga tako zapustiš, kao i nas...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users