Jump to content

Da li smo svi A1 ?

• This topic is locked This topic is locked
114 replies to this topic

#21 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 19 April 2013 - 11:08

Weseli, tako sam i mislio da ce se to desiti , moracemo nesto da platimo , tu nema Boga ...

#22 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 19 April 2013 - 11:14

View PostWeseli-90, on 18 April 2013 - 21:14, said:

haos..sto je najgore evo na primer ja imam svu dokumentaciju od kymca i tu ne pise koliko ide i sad moram da uplatim ovlascenom servisu 1000 din da bih dobio papiric na kome pise da ide 45...najezio sam se kada mi je to rekao

Koji je ovlasceni servis za Yamahu osim Rodica? Da li ima tako nesto? Jer uplaticu im tih 7l goriva na racun samo papir da dobijem, makar ovu godinu da izguram po starom pa cu vremenom svejedno polagati za A, zatrebace to kad tad...

#23 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 19 April 2013 - 12:18

Zilke mozda su ovo za tebe dobre vesti, cale jutros zvao amss i rekli mu da pustaju panduri sa starim tablama ako imas polisu osiguranja, ona kosta oko 1000din tako da cu ja najverovatnije jos 1 sezonu voziti ovako... Ovako je u novom sadu, sad ne znam dal se nesto razlikuje kod vas...

#24 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 19 April 2013 - 13:10

View Postbojan681, on 19 April 2013 - 12:18, said:

Zilke mozda su ovo za tebe dobre vesti, cale jutros zvao amss i rekli mu da pustaju panduri sa starim tablama ako imas polisu osiguranja, ona kosta oko 1000din tako da cu ja najverovatnije jos 1 sezonu voziti ovako... Ovako je u novom sadu, sad ne znam dal se nesto razlikuje kod vas...

Ja kad sam pravio kupoprodajni ugovor da ide na mene motor je odjavljen u Kragujevcu :/ tako da sada imam staru saobracajnu bez tabli i kupoprodjani da sam vlasnik motora i obavezna mi je registracija. Videcu nesto da iskombinujem kako god, A mi nikako nije ok da stavljam...

#25 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 19 April 2013 - 17:20

E pa jbg.. Sacekaj malo sigurno ce se to promeniti, kako svi ovi koji su bog zna koji vlasnici motora da registruju? Znam par drugova koji imaju aprilije, jamahe pa kako sad oni njih da registruju kad nemaju A1....

#26 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 19 April 2013 - 17:24

Ja sam danas podneo papire za registraciju, u ponedeljak ce biti gotovo, sve djuture 4700...no reci mi covek tamo na tehnickom da ne diraju stare bele table ako se ima polisa osiguranja, znaci ne treba ni tehnicki...e sad, ovi koji su registrovani sa max brzinom do 45 morace toliko i ici, radari ce meriti i skutere, koji ide brze skidaju mu se tablice...tako kaze covek sa tehnickog...mada mi to nesto ne pije vodu, posto MORAMO ici putem i ako idemo 45 gusimo saobracaj i opet ne valja...

#27 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 19 April 2013 - 18:21

Ma propala drzava!

#28 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 19 April 2013 - 19:14

E, ovi nisu normalni ! Koja konfuzija ...

#29 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 19 April 2013 - 22:17

ja mislim da se sad svi šamaraju sa kojekakvim glupostima...

#30 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 19 April 2013 - 22:48

ko i obično...tamo negde pred kraj sezone će se iskristalizovati šta treba a šta ne...Ja samo ne mogu da verujem da svaku sezonu izmisle nešto novo...pa ovo je cirkus država!!

#31 Petko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 886 posts
  • MestoObrenovac
  • VozimKeeway matrix,Gilera DNA

Posted 20 April 2013 - 14:46

Ja sam matrixa registrovao juce,dobio sam zutu tablicu i nalepnicu,nista nisu spomenuli za A1 niti koliko motor ide,tako da nov zakon nije svuda uveden kao vazeci

#32 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 20 April 2013 - 15:00

Isto sam cuo kao i Zilke,da moram nabaviti specifikaciju,dokaz da Piaggio fabricki ne ide preko 45km/h,ali gde to da nabavim,niko nece izdati tako bezveze...

#33 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 20 April 2013 - 15:07

Mikac ako nemas u papirima koje si dobio uz skuter, fakturu, onda otidji do njihovog ovlascenog pa da ti oni ispisu, trebalo bi da imaju to..

#34 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 20 April 2013 - 16:55

Imam samo saobracajnu uz njega,tu se ne zna ni koliko je vlasnika bilo,samo znam da je kupljen nov u BG-u,pa ga lik neki uzeo tamo i prepisao na sebe i onda krece turneja po SO...

#35 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 20 April 2013 - 20:36

Ne verujem u to da ce panduri meriti radarom , pa ako te izmere vise da ce skidati tablice i terati na preregistraciju, to je budalastina kao kriterijum za odredjenje registracione kategorije...pa, ja sam licno od ovih `mojih` pandura koji svaki dan radarisu ispred moje radnje i pisaju kod mene u servisu saznao da su dobili naredjenje ( bar je tako bilo prosle godine ), da ne mere motoriste zato sto nema tablice od napred , pa ne mogu da usnime kao na kolima , pa ne mogu da dokazu na sudu...al` ajd` nemoj stati ako ti pokaze onu njihovu lizalicu, pa posle da te gone kao zadnjeg kriminalca...ne treba ih provocirati , svakako, niti im dati bilo kakvog povoda da nas driblaju...

#36 sima

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • MestoBgd
  • Vozimu potrazi

Posted 06 May 2013 - 21:17

mene zanima ako skuter registrujem na A tablu dal mi je onda dozvoljeno da idem auto putem?

#37 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 06 May 2013 - 21:52

Ja mislim da ces moci.

#38 sima

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • MestoBgd
  • Vozimu potrazi

Posted 06 May 2013 - 22:00

ako bude tako meni se taj novi zakon svidja.. naturpijas skuter kolko oces bez razmisljanja da murija smara, po gradu mozes da koristis auto put.. jedini minus sto moras da registrujes skuter svake god, al cena registracije je podnosljiva

#39 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 06 May 2013 - 22:02

Па онда ћу да купим Априлиу РС 125. Што се играм са скутом?

#40 sima

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • MestoBgd
  • Vozimu potrazi

Posted 06 May 2013 - 22:03

pa valjda zato sto ti zanimljivo da ga turpijas

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users