Posted 16 July 2015 - 11:10
Još uvek se patim sa mašinom, neznam više šta nisam probao, al i dalje nema boljitka, gubim volju već, dosta mi je. Ostalo je još samo da zamenim komplet kućište sa drugom benzinskom diznom, pa ako ni to ne pomogne, ona trenutno kao ispravna crvena air dizna ide napolje, imam jednu plavu u rezervi, posle toga ostaje samo AC pumpa, a nemam rezervnu ispravnu, pa dok neku ne nabavim ili jednu od ove dve ne osposobim, ne gine mi karb, treba se voziti, sezona curi a ja šerafam, katastrofa.
U jednom momentu mi je palo na pamet vratiti stock termogrupu pa probati, pa ako radi kako treba, bolje i vrabac u ruci.. i sa njim je išao 91 po satu tj 87 GPSa, malo li je?
Imam 3 rezervna kućišta dizni, i detaljnim pregledom stanja ni jedno nije u top stanju, svi imaju po neko malo oštećenje u delu tunela gde se sreću benzinska i air dizna, a tu su 4 O ring gumice koje trpe visok pritisak benzina i vazduha, pa ako neka popusti, eto problema. Jedno od ta tri je mrvu bolje, očuvanije, ja neznam šta su bivši vlasnici pokušavali da urade, al kao da su se potrudili da ih obogalje, nesvesni da su stoti delovi mm presudni za ispravno funkcionisanje. Popraviću šta se da popraviti pa ponovo složiti jedan komplet, pa nabaciti na glavu, i šta mi bog da, videćemo.