Prica krece malo iz dalje perspektive. Sta ce biti, spomenuo sam drugu da trazim 9-ku, i on kaze kako neki njegov poznanik ima jednu koja stoji vec duze vreme, nevozi se, treba da se sredjuje... i kaze da bi je dao jeftino. E kakva su vremena, meni ova rec "jeftino" znaci vise nego ista

Kasnije to vece je usledilo guranje od cca 3km do moje kuce, dosao sam do zakljucka da cu gledati da nikad neostanem bez goriva, posto nije lagan

Jos par slika

Sutradan je dosao Danijel, da probamo naci zasto skuter nema varnicu, pa smo menjali CDI, bombinu, cistili magnet i namotaje posto je bio sloj blata na njima, ali skuter nikako da baci varnicu. Dok se ja nisam setio da masa stoji na alnaseru, koji je uklonjem sa motora, i cim sam naslonio taj kabel na masu, skuter je ozivio, upalio iz prvog. Mojoj sreci nije bilo kraja. Skuter radi i ide savrseno, i svi koji su ga probali nemogu verovati kako ide za serijalu. (auspuh sa slika je od exactly-a)
Usledilo je detaljno rastavljanje, pranje posto je bio strahovito prljav, smirglanje plastika, priprema za farbanje. Ceka se plata koja bi trebala biti danas/sutra da se kupi boja i da se ofarba skut. Sutra sam se dogovorio sa vlasnikom da odradimo papirologiju, da ga prepisem na svoje ime, i kad ga zavrsim ide na registraciju.
Evo jos par slika sta se radilo.

E sad, na skuteru fale sledeci delovi, i ako neko ima ili zna gde ima da se kupe bio bih zahvalan da me kontaktirate. Znaci fali: Alnaser, Komplet dekla sa kurblom (posto je ovo dekla zavrsila karijeru), brzinomer, vizir, maska kod brzinomera do vozaca. Alnaser i dekla imaju prednost, za brzinomer i te maske cu videti da li cu njih nabavljati ili cu staviti neki str8 korman, zavisi sta bude jeftinije.
Toliko za sada, nastavak radova tek sledi.