Stage 6 mjerač temperature, spaja se na 12 V (na bravu ili direkt na akumulator).
Naravno, sa pozadinskim osvjetljenjem.
Mjenjao sam onaj Koso multimetar za taj Stage 6 uz nadoplatu, tako da mi se isplatilo.
Nerviralo me što taj Koso radi na 3V bateriju, koja ne izdrži ni mjesec dana, osim ako nije Duracell unutra, i što nema osvjetljenja.
Okretaji mi i nisu toliko bitni, kao i temperatura, jer se kazaljka na satu počne dizati tek dok dođe na 52-53 °C.
Sat je jako jako maliii

Evo kako izgleda na skuteru (trebam odrezati čičke po njemu još), ovo je za slikanje samo stavljeno, trebam koji dan do prijatelja otići u toplu garažu, pa da provučem sve žice.

I naravno, Koso je imao žice s lijeve strane (vidi se gdje je isturpijana plastika), a ovaj Stage 6 ima s desne

Senzor temperature imam već Stage 6, pošto Stage 6 i Koso međusobno odgovaraju (Koso radi satove, a Stage 6 ih pakira samo, kao i većinu proizvoda).
Zadnjih par dana kako sam kod kuće, bacio sam par đireva po gradu, skuter dobro ide, zadovoljan sam, no uskoro ću nabaciti nešto jače, vidjet ćete

Gume Dunlop Scootsmart odlično drže po mokrom, gotovo kao bivše Molasice.
Zaboravih se pohvaliti kako sam napokon ubo pravu kombinaciju "struje".
Uvijek u zimsko doba sam imao problema kod paljenja skutera, uvijek padanje kapaciteta akumulatora, te nakon jedne zime akumulator je za smeće.
Prošle zime sam uzeo Landport akumulator (nekih 15€ s rabatom u lokalnoj prodavaonici auto dijelova), 5Ah, suhi, ovakav:
http://www.accushopt...l/sla12-5_1.jpg
i prije zime sam uzeo "pametni" punjač akumulatora.
Radi na 2-6-12 V, puni sa max 0,4 A jačinom struje, što je idealno za male akumulatore.
A najbolje u svemu je što ukopčaš akumulator na njega i ostaviš ga godinu dana ako treba, bez ikakve brige.
Kada mu kapacitet padne ispod određene mjere, punjač počne punit, kada ga napuni, stane i tako u nedogled.
Punjač je ovaj, 20€, s popularne njemačke stranice louis.de, s poslovnicama u Austriji i Njemačkoj :

Evo i link sa stranice ako nekoga zanimaju ostale specifikacije:
http://www.louis.de/...tnr_gr=10004601
Prošli tjedan sam mjerio napon na akumulatoru, nakon par dana stajanja u skuteru bez punjenja i bio je 12,86 V.
Nemoram ni reći kako skuter sada pali, na sam pogled gumba.