Jump to content

PRC oversize variator,ventilvar...

111 replies to this topic

#61 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 16 July 2014 - 22:38

Nema carine do 150e, placa se samo PDV. :)

A za onu fiksnu polutku mislim da se moze naci sa FREE postarinom, nemoguce da je skuplja od varijatora..

#62 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 16 July 2014 - 22:50

daj namesti taj tvoj super variomat prvo.... kupi 12x15 rolnice pa ušteluj, šta je sad problem

#63 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 16 July 2014 - 23:26

Kupi rolnice od 4 grama i od 3,5 grama. Ako je slican narakuu to ce biti priblizno dobro.

#64 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 17 July 2014 - 16:59

Ma, nista nije problem , sad sam zvao ovaj moj Stanko matori ima malo posla , pa me gurnuo u stranu , kaze da ce veceras zavrsiti ...ako me slucajno ispali , bice k`o sto Nesa kaze , dve garniture koje ce zavrsiti posao ...

#65 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 10 August 2014 - 12:03

Evo , kad sam vec tu , sta sam nasao na Netu , da ne bude da nema...
https://www.heavy-tu.../i71/712956.jpg

Markiran , kompletan , nije ni skupo , na ceni od oko 80 evra ( kod njih ) mada su Kinezi znatno jeftiniji ...

To sto daju i oversize kais uz komplet , samo potvrdjuje da smo na dobrom putu kod povecanja i prednje i zadnje remenice , mi cemo to uraditi znatno jeftinije kad sve dovedemo do kraja ...Morini zadnja + oversize kineski vario + oversize kais ...nisu oni pametniji od nas...

Description
The oversize variator Stage6 - the perfect complement for the Stage6 Oversize converter. On race and MidRace engines indispensable: enlarged CVT systems that extend the entire shift range. Stage6 R / T-Vario offers revised and for R / T engines optimized roller raceways for 19x15,5mm weights - as result results in a very homogeneous speed curve, which affects the entire acceleration period. The flank angles are precisely machined on a CNC lathe and then sealed with a ceramic conversion coating to obtain the surface finish and roughness longer. A glass-rays as pure aluminum transducers is not necessary, and only then, if the coating shows clear signs of use. The ramp plate has a reinforced press-on. The sintered liner ensures optimum lubrication properties.Supplied also included is the Lüfterradhälfte including fan and a set of weights and a matching Stage6 R / T back pressure spring. A special, reinforced crown nut allows for easier installation and stable fixation of the Vario.Special assembly tools are also available from Stage6. while the oversize variator can also be operated with standard transducers, the optimal performance you achieved but only in connection with the oversize converter and an extended oversize belt. This is the variant with 13mm Vario stump. 1 set of weights 19x15,5mm à 3.5g

Edited by ALIEN SM, 10 August 2014 - 12:04.

#66 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 10 August 2014 - 13:47

Jedina mana je sto ga nema za 16mm radilicu...al i cena mu bas nije "sportcka"...u stvari povoljna je ako sklapas jak midrace ili HE,
ali ovi nasi jaci base setupi bi mogli da koriste i nesto jeftinije a dobro...opet kazem cekamo test PRC 100mm.... :)

#67 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 10 August 2014 - 20:56

A, jbg, Cvele, odavno smo konstatovali da je ovo skup sport...a , i to je STAGE 6 ...ne moze bas jeftino , marka je to ...

#68 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 22 August 2014 - 23:00

Evo ga ovde u kompletu ...pa ako se neko odluci...ima i samo ventilvar kod istog prodavca...samo sve ukupno i nije "dzaba" ko sto izgleda a performanse tek treba "utvrditi" ....
http://www.aliexpres...1435788968.html

http://www.aliexpres...440620019.html?

#69 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,753 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 22 August 2014 - 23:25

Hoce li biti tog testiranja uskoro?? :D

#70 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 24 August 2014 - 15:56

Evo ga i 98.5mm ventilvar...

#71 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 24 August 2014 - 21:55

Lauda,jedino ti vozis na serijskom variomatu,a imaš u planu neki sportski pa eto prilike :) Da sam na tvom mjestu vjerovatno bi uzeo...da iskoristio maksimalno prenos.

#72 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,753 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 24 August 2014 - 22:48

Ja cekam Aliena da obavi testiranja ali kako vidim prije cu kupiti multivar nego sto on nadje slobodnog vremena :)
Prvo da ja ugradim onu tvoju morini 123 polutku i vidim kako ide, ako sve bude ok multivar se moze lako prodati :)

Sent from my C5503 using Tapatalk

#73 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 27 August 2014 - 14:52

Evo malopre sam narucio ventilvar ...matori je i tako zreo za zamenu...

View Postcvele, on 24 August 2014 - 15:56, said:

Evo ga i 98.5mm ventilvar...

Brzi ovi sa Aliexpressa u pm :) ....trebalo je samo 20sek posle klika za placanje master karticom da mi stigne sms iz Intese da je skinuto 16.2$ ...

#74 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 27 August 2014 - 22:18

Aj javi kolko treba da stigne.. Ne znam dal je problem to sto ne prihvataju slova čćšđž pa ne mogu da ukucam moju adresu kako treba, da ne ispadne da zbog toga ne mogu da donesu...

#75 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 27 August 2014 - 22:33

Imaju 'elasticano' vreme isporuke -15-60dana...Al dobro im je uradjena zastita kupca,bar na papiru...ako lik ne posalje paket za 6 dana kupovina se otkazuje i pare se vracaju na karticu...

Attached File  985.png   28.57K   5 downloads

Jbg pisi slova bez apostrofa npr. umesto š kucaj s ....

#76 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 28 August 2014 - 15:47

Jbg, Cvele , da si rekao ranije , mogao si odma dva da porucis , da se Bojan ne muci ...

#77 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 28 August 2014 - 15:56

View PostALIEN SM, on 28 August 2014 - 15:47, said:

Jbg, Cvele , da si rekao ranije , mogao si odma dva da porucis , da se Bojan ne muci ...
E jbg...nije mi palo na pamet...ja ovo vise za probu jer kod ovih nisam narucivao...ebay mi nekako najsigurniji i najbrzi..

#78 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 10 September 2014 - 18:46

Oće bit šta od tog variomata i prijenosa? Samo se stavljaju variomati, oversizes, pa se čeka duži remen, a nigdje konkretnih rezultata?? Izgleda obećavajuće, ali i kao igračke jer ima više šarenih boja nego dobrog materijala, jer ako se to upregne i pošteno zavrti, moglo bi biti belaja...

#79 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 11 September 2014 - 18:43

Ja sam se izjasnio po tom pitanju ...ovaj moj stoji kako sam ga kupio , vec dva meseca , Motoforce se jos nije raspao , mada je na dobrom putu , cangrlja iz dekla prenosa , ali jos uvek ide ...trenutno sam u nekim gradjevinskim radovima , a i sezona posla mi je u punom jeku , tako da mi je skuter koji jos uvek ide zadnja rupa na svirali i samo molim Boga da se nista ne desi dok sad radim ...ali , bice , a za mene jos iz Kine nije krenuo onaj oversize ventilvar sto ga je porucio Cvele , a to bi bilo najbolje montirati zajedno ...bice valjda uskoro ...

#80 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 12 September 2014 - 00:40

E to me je zanimalo, bitno da dobra volja i interes još postoje :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users