Ne znam kako se kod vas otvaraju polutke kad ga stavite do remenice, jer meni ovako za dlaku se ne otvaraju do kraja jer serijska opruga ima puno zavoja, 0.2mm je zanemarivo tako da cu ostati na tome, prije ce mi razvrtiti u krajnjoj
Ali planiram ljubicastu + TC.
Nista sad idemo u lov na Ra, a rado bi isprobao neki midrace cisto da vidim kako reagira.
Imam sve te spuhove al za mimarelli.
Grale Z ce ipak ostati za sad, moram vidjeti kako pjeva na fergazeru.
I na purejetu razlika izmedju 5.3gr i 7.2gr uopce nije velika, kao recimo na fergazeru, sve izgoni i razlika u performansama je jako.mala.
E i variomat nije polini, sad sam skoknuo do frenda i polini ima kao pjeskarenu unutrasnjost i ne sjaji se. Znaci mogao bi biti BGM. Jos ako je jeftin, veoma interesantan variomat.
I gledam sad screenshot od gps brzinomjera, znaci jutros 82kmh sa Zom, a sada 97kmh. Ajde pokloniti cemo Zu jos 10kmh koje nikad nece postici, nema tu govora.
Pa sjecam se kad sam nakon ZXa na malagutiju samo stavio Narda, znaci nepodeseno, on je vukao malo slabije, ali kad je se to razvrtilo odeeee do 11500rpm, i kad sam vidio.taj potencijal, ajmo stelanjeee. A ovog nema nigdje, jos mu rolice mijenjam do granice kad sw krene prevrtavati ma nista. Stavim.na drugi skuter, ma nema te nidje.
Edited by dajteh, 11 April 2015 - 16:10.