da malo dignem temu...mada su stare slike nestale padom pohrani_com servisa za slike,al ovih dana budem ih ponovno digel na forum...
kak piše u zadnjem postu,vxr 250 i.e. je otišel..zbog rege je brzinski otpeljan tak da nisam uspel testirat,ali vlasnik se javil bil i reko da ga je po satu vozil 156,to je sasvim pristojno,nek je to 135-140 gps,sasvim pristojno za skuter sa stock mašinom koja na sebi ima samo polini speedcontrol variomat..
više informacija kad dodje sljedeći put na štelanje ventila
ali zato i dalje se bavimo ovim već pomalo zaboravljenim vx 250 carb skuterom..
dosta dugo je ležal u garaži netaknut,ali barem sam u medjuvremenu gazdu uspel najebat da se skuter složi tip top i riješe svi fuševi sa prijašnjih slaganja..nemrem ja pustit skuter da ode a pol svari je u koma stanju..
uglavnom reko je; reci kolko para da uplatim i radi šta oćeš
za početak je dopeljan u radionu da se ulje u vilicama promjeni,felge poskidaju da se zamjene gume i složi instalacija koja je u koma stanju..
gume nove montirane,uzete duhnlop scootsmart,prednja 120/70/12 i stražnja 130/70/12
instalacije prije i nakon brikanja,lemljenja i stavljanja na mjesto
i onda zaebancija sa prednjom V maskom iliti haubom,ljepil sam foliju..još je dosta dobro i ispalo..
uzet je novi akumulator,ležajevi volana tj stupa vilice,novi stražnji amortizeri yss..
naručen nosač tablice orginalan,logo koi ide na obljepljenu masku,ručice kočnica,prednji opleteni lajtung,kada ispod sica i tak to...
gužva u garaži,runner 250,runner 250 i.e.,runner 300 i.e.,sportcity 250i.e.,nexus 500 i.e.,vespa et 70,vespa pk 50 automatic (1987.g.)