Mario, on 29 September 2017 - 21:16, said:
Ova situacija sa phix-om ti je kao da si C podigao za 1mm, svi uglovi su veći, cilindar je raspoloživ kao kada bi bio podignut za toliko.. Ne znam iz koje pobude su to radili, ne znam ni koliko stock klip izlazi van cilindra ali utvrdiću.
Da, tačno tako, samo jos malo vise jer mi fale i dihtunzi pod cilindrom, počinjem da sumnjam da AC i LC blokovi nisu iste visne. Da smo to ranije znali ne bih pametovao da otvaram prelivne, sada sam sve usrao na kvadrat pa u crevno... ukoliko ne bude rezultata odnecu cilindar strugaru da postruze odozdo, sada ide ovako, treba mi prevozno magare zato i zurim da sklopim sve.
Uglavnom, posklapao sam sve kako i jeste, bez dihtunga ispod.
Za novi klip uzeo sam polini igličasti, i srećom da smo nesto ranije uzeli athenine G osigurače na kilo, ovi C uz phix su extremno mekani i ne ulivaju poverenje. Oba sam savio prilikom montaže tako da sam odustao od njih
uploadfromtaptalk1506716849441.jpg 306.22K
25 downloads
Vec sam ranije pakovao G tip na klip gde je predvidjen C, ide bez problema sam je bitno da oba kraja osigurača budu postavljena u žljebove, van ovih rupa predviđenih za montažu
uploadfromtaptalk1506716936660.jpg 338.24K
25 downloads
Karike su gusane, imaju oznaku koja strane ide na gore
uploadfromtaptalk1506716969173.jpg 258.48K
28 downloads
Gumica sam imao raznih, postavio sam ove zelene jer su mi delovale najdeblje ne znam iz kog su kompleta, nadam se da ih necu uskoro skidati
uploadfromtaptalk1506717019798.jpg 432.58K
30 downloads
Namackao sam diht masu na blok i blago na cilindar odozdo, sačekao 10ak minuta pa uvukao klip u cilindar i spustio ga da sedne na blok. Privukao sam prstima matice glave i ostavio da odstoji nekih pola sata.
uploadfromtaptalk1506717147488.jpg 336.61K
28 downloads
Na kraju sam moment ključem otkucao 12nm pa cu ostaviti preko noći da dihtmasa zalepi, videcemo kako ce se to ponasati bez dihtunga.