evo da se osvrnem samo još jednom u kakvu su priču dovedeni vlasnici Euro2 Peugeot bloka...
bilo koji tuning zasniva se na gornjoj postavci koju sam opisao, i da se ne lažemo, ovaj SF2 je zamrla verzija u odnosu na sve njegove prethodnike, a da ne pričamo o konkurentnim modelima Piaggio ili Minareli... koliko je bio omiljen i hvaljen SF1 toliko su ovog svi pos**li i svaki projekat se na ovim blokovima bukvalno zaobilazi...
osvrnimo se samo na punudu radilica za Euro2 blokove... to su one koje imaju ekscentar na sebi za potrebe Air kompresora, tu je i blok nešto dublji...
na site-u SA ima ukupno dve replacement i dve midrace i to Dopler francuske proizvodnje.. dok na RP-u ima cele dve radilice od Jasil-a i to jedna replacement i jedna HPC...

ukoliko pokušamo da potražimo ovaj čep koji će popuniti tih 30ccm-a rupetinu, možemo da se ponadamo samo u Stage6 brandu, i to pod nekim drugim modelima, jer to vrv nije za SF2 vertikalni Euro2 blok

ili ako smo se ipak odlučili za neki ozbiljniji tuning, gde ćemo pakovati agresivniji cilindar i očekujemo isporuku snage na nekoj kvalitetnijoj osnovi, moramo ipak da kupimo Euro1 polublok, koga ne proizvodi niko drugi već samo TNT (made in PRC) i tada možemo da se nadamo nekoj radilici iz popularnije ergele, i da eto ovde nemamo više kojekakve popune i čepove...

veoma sam razočaran u ovaj koncept, i od samog starta ubeđujem samog sebe da može to da se dovede u red, ali jasno je što Pita kaže, nema SF-a na stazama, i najverovatnije ih sa ovim konceptom neće ni biti...
edit: da se dopišem samo , situacija ništa bolja nije ni kod SF3, radio sam i njega, pa pogledajte
http://forum.pyrothe...p__368#entry368