2
115 replies to this topic
Posted 22 April 2016 - 11:26
Posted 22 April 2016 - 15:19
Kod tebe samo dunlop prolazi?
Posted 22 April 2016 - 16:12
pa zadovoljan sam s njima na dragsteru,tak da sam uzel i za vxr
dragster ima 13 i 11 cola a vxr 13 i 12 haha
dragster ima 13 i 11 cola a vxr 13 i 12 haha
Posted 27 April 2016 - 20:45
naljepnice za bubrege i prednju masku gotove..
gorillaz je za prednji blatobran..to sam jos nekad davno u srednjoj nacrtal na nekom dosadnom satu,nasel nedavno medju papirima pa ga frend uskeniro i printan je neki dan..ostalo je fino vidljivo da je crtano prostorucno olovkom
gorillaz je za prednji blatobran..to sam jos nekad davno u srednjoj nacrtal na nekom dosadnom satu,nasel nedavno medju papirima pa ga frend uskeniro i printan je neki dan..ostalo je fino vidljivo da je crtano prostorucno olovkom
Posted 04 May 2016 - 20:49
Opet moram da kažem, koje su ovo perverzije??
A taj selen, gde si to iskopao? Gledao sam skoro emisiju gde stavljaju upravo takve i kažu da su mnogo izdrđljiviji od gumenih...
A taj selen, gde si to iskopao? Gledao sam skoro emisiju gde stavljaju upravo takve i kažu da su mnogo izdrđljiviji od gumenih...
Posted 04 May 2016 - 22:02
sprdam se iz selena,jer takav teflonski selen malossi radi i prodaje za 375kn (cca50 evra)
dok sam ja otiso u zeljezaru,kupil teflon i kod tokara da mi iskopira serijski koi sam imal ko uzorak zbog dimenzija..na kraju sam dobil 3 teflonska selena za 100kn (cca 13 evra)
on bude na tom svom nosacu,serijski na svom da mogu ga samo otsarafit i zasarafit serijski ili obrnuto..da ne moram nosit upresavat i raspresavat..
dok sam ja otiso u zeljezaru,kupil teflon i kod tokara da mi iskopira serijski koi sam imal ko uzorak zbog dimenzija..na kraju sam dobil 3 teflonska selena za 100kn (cca 13 evra)
on bude na tom svom nosacu,serijski na svom da mogu ga samo otsarafit i zasarafit serijski ili obrnuto..da ne moram nosit upresavat i raspresavat..
Posted 05 May 2016 - 21:19
Ko đevrek bokte...
2 kolena i grana...
2 kolena i grana...
Posted 12 May 2016 - 23:04
povaril malopre testarosa resetke na jednu bocnu plastiku,prava igranka ali ocekival sam vise zaebancije pa sam spremil zivce na hrpu..
izvana povareno i posmirglano na grubo,taman da imam samo par tockica za pokitat..
jebada je bila mrezicu povijat da prati linije resetki i izrezanog ovala..
izvana povareno i posmirglano na grubo,taman da imam samo par tockica za pokitat..
jebada je bila mrezicu povijat da prati linije resetki i izrezanog ovala..
Posted 13 May 2016 - 11:54
Poslagani predatori
Posted 10 July 2016 - 17:24
Prosto ne mogu da verujem da je prosao ceo mesec bez apdejta
Dobro je imati rezerve uvek...
Sent from my GT-I9192
Dobro je imati rezerve uvek...
Sent from my GT-I9192
Posted 10 July 2016 - 17:28
gazi me vrijeme i posel..po 10-15 motora imam za radit,ni to ne stizem a di jos i svoje di trebam jos i vise vremena i zivaca
ove godine navala ko nikad..nikad tolko posla i nikad manje posla sa 50cc skuterima a to mi se veoma svidja haha
ove godine navala ko nikad..nikad tolko posla i nikad manje posla sa 50cc skuterima a to mi se veoma svidja haha
6 user(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users