Jump to content

Keewey hurrican 70cc

607 replies to this topic

#161 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20770 posts

Posted 15 June 2012 - 22:38

ne ne nije u tome poenta

prodje Zoksi sa masinom pored tebe

:) :lol: :D :P :P :P

#162 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 15 June 2012 - 22:41

Mario, on 15 June 2012 - 22:38, said:

ne ne nije u tome poenta

prodje Zoksi sa masinom pored tebe

:) :lol: :D :P :P
:P tesko ,ne da se Posted Image sad je nastelovan ko nikad :P ...ako nista drugo laksi smo hurri i ja od "njih" 50kila...jes da su "oni" jaci al bilo bi ....povuci ga -potegni ga....pa po pivo :P

#163 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 23 June 2012 - 19:44

Doslo vreme da se malossijeve MHR disk plocice, koje su stajale podosta meseci u rezervi , motiraju na hurrija...kolega sa foruma Plameni ih je kupio a kako nisu odgovarale na njegovom hurrikancu [ drugacija klesta] zavrsise kod mene ...i nisam pogresio http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/smile.png
Posted Image

Posted Image

Ove serijske se nisu lose pokazale,trajale su po oko 5000km , nisu "cvilele" i u sustini su sasvim ok....al MHR je ipak -MHR :welcome1: jbg...prva prednost je sto su se prilagodjavale disku svega 10-km i -kraj ...legle za desetku ...pa ser. plocicama je trebalo bar 3x vise,narocito drugim po redu kad je vec disk bio malo "obradjen" zbog uzajamnog dejstva jednog na dugo...
Doziranje kocenja je bar 30% bolje.Ocigledno su uradjene od mekseg materijala i sigurno nece trajati po 5000 ko ser. al mnogo je vaznije da kocnice sad "ujedaju" u kombinaciji jer mi i zadnji dobos radi odlicno [ blokiram tocak po potrebi ;) ] ...
Sve u svemu -preporuka za malossi... :)

#164 Stex3105

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 577 posts
  • MestoMladenovac
  • VozimDerbi Gp1 racing

Posted 23 June 2012 - 21:06

Extra su ove plocice samo im je mana sto se veoma brzo potrose..Bar je to slucaj bio kod mene....

#165 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 23 June 2012 - 22:56

Stex3105, on 23 June 2012 - 21:06, said:

Extra su ove plocice samo im je mana sto se veoma brzo potrose..Bar je to slucaj bio kod mene....
Jbg meke su i trose se a to je ipak mnoogo bolje nego menjati disk i imati lose kocnice...nece ni kod mene dugo da traju :welcome1: a i cena ima je sasvim ok pa kad dodje vreme...
http://shop.motobike.../prod_2332.html

A ima i ovih malo "tvrdjih' i za nijansu skupljih...
http://shop.motobike.../prod_2331.html

#166 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1281 posts

Posted 23 June 2012 - 23:54

a za freeja je obrnuto,ove crne su za nijansu jeftinije od crvenih MHR....
Ja sam skoro isto stavio malossi mhr,i za sad su stvarno extra,kad sam njih stavio video sam da ja do sad ustvari ko i da nisam imao kocnicu(dobro,meni su se raspale plocice i bile su neke bez veze,ali razlika je stvarno ogromna).Nek traju kolko traju,i opet cu da kupim iste,ja sam za sad stvarno zadovoljan,mogu malim prstom da blokiram tocak po asfaltu :welcome1:

#167 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 24 June 2012 - 00:10

Цвеле сад још и оно армирано црево и има на предњем да стантујеш хехе.. :welcome1:

П.С. Ја такве не могу да нађем за моја клешта никако.

#168 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 24 June 2012 - 15:07

Milos'96, on 23 June 2012 - 23:54, said:

a za freeja je obrnuto,ove crne su za nijansu jeftinije od crvenih MHR....
Ja sam skoro isto stavio malossi mhr,i za sad su stvarno extra,kad sam njih stavio video sam da ja do sad ustvari ko i da nisam imao kocnicu(dobro,meni su se raspale plocice i bile su neke bez veze,ali razlika je stvarno ogromna).Nek traju kolko traju,i opet cu da kupim iste,ja sam za sad stvarno zadovoljan,mogu malim prstom da blokiram tocak po asfaltu ;)

Ma dobre su u pm...prave "race'' plocice :)

Boza, on 24 June 2012 - 00:10, said:

Цвеле сад још и оно армирано црево и има на предњем да стантујеш хехе.. :)

П.С. Ја такве не могу да нађем за моја клешта никако.
Ma idi begaj :) skoro sam aknuo u jednu rupu pri 30 na sat izgubio ravnotezu a drzao sam upravljac jednom rukom...kad tad nisam preleteo preko upravljaca-nikad necu http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/angry.png ....presao sam preko bankine i trotoara i uspeo da se zaustavim na 10cm od lanaca koji ogradjuju parking :welcome1:
Nego za koji skut odgovaraju su te tvoje ?? To su neke ovih gabarita
http://www.wemoto.co...andard_gg_type/
....uporedi jbg,mora da ima...jedino ako su izmislili bas "nove " dimenzije...

#169 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 21 January 2013 - 23:51

Nista bitno nije radjeno poodavno al ajd da napisem nesto ...blok je u "garazi",palo je ciscenje i servisiranje svega po malo...igrao sam se malo dihtunzima ispod cilindar i na glavi pa je dole na bloku zamenjem metalni 0.3mm klingeritnim od 0.6mm a gornji alu 0.5 tanjim 0.2...sqwish je ostao isti na 1.1mm a jedino je bio problem naci tanji alu lim...sreca tu su pivske limenke :blink: ....ovo je par probnih verzija-posle su ispale bolje kad mi cera pozajmi dobre makazice...moracu daj joj kupim nove a ima da me kostaju ko makaze za zivu ogradu :)
Posted Image

Pred kraj sezone mi je i dell pravio povremeno probleme pa je cesto "prelivao"..i njega sam obradio po fab. podacima -nivo plovka na 16.5mm i podesen iglicasti ventil da malo ranije zatvara i smanji nivo goriva u casici.Konacni rezultati tek na prolece ...
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Karbonitne malossi lamelice su malo okrzane po uglovima,planirao sam zamenu jer imam plocu da izrezem jos par komada al ove matore dihtuju odlicno pa ce mozda ostati do daljnjeg...i one su podosta presle obzirom da nisu bas kvalitetne kako karbonske...
Posted Image

#170 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 22 January 2013 - 01:19

Kakva je razlika izmedju karbonitnih i karbonskih?

#171 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 22 January 2013 - 11:58

mislim da je to jedno te isto, ja sam cuo za 3 vrste lamelica, to su ti metalne, fiberglass-ne i karbonske. :blink:

#172 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 22 January 2013 - 12:26

Ja pretpostavljam da su ove Cveletove fiberglas ali nisam siguran.

#173 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 22 January 2013 - 12:32

Nesa BG, on 22 January 2013 - 01:19, said:

Kakva je razlika izmedju karbonitnih i karbonskih?
Ove kabonitne su dosta krte,a prepostavljam da je i kolicina karbona manja u ukupnom sastavu...tu i cena kaze svoje-skoro su duplo jeftinije od karbonskih...
http://www.malossist...&C=27%207366.K0
http://www.malossist...&C=27%207366.C0

#174 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 22 January 2013 - 12:33

Nesa BG, on 22 January 2013 - 12:26, said:

Ja pretpostavljam da su ove Cveletove fiberglas ali nisam siguran.
Ma jok ,eno pise na njima...

Posted Image

#175 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 09 March 2013 - 01:16

Najzad je doso red da se nabavi sprej i sredi replica i spolja...stara farba matirana sa 250 , na grani gde je najgore skinuto do lima...radjeno u dva sloja a fenom sam je "zapeko" iznutra ...sprej neki "talijan" drzi kao do 800* ,sto bas i ne verujem al za te pare [ 450din] ne moze bolji da se nadje..

http://www.saratogas...A-96215EE1EDD7}

Posted Image

Posted Image

#176 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 09 March 2013 - 01:28

Jel brzo izgori lak i zardja? Ceka i mene isto to pa zato pitam,i ima li nekako leka protiv toga? Mozda spricanjem WD-om ili tako nesto?

#177 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 09 March 2013 - 01:38

Mikac93, on 09 March 2013 - 01:28, said:

Jel brzo izgori lak i zardja? Ceka i mene isto to pa zato pitam,i ima li nekako leka protiv toga? Mozda spricanjem WD-om ili tako nesto?
Gore oko grane na izlasku iz cilindra pa negde dokraja cevi koja ulazi u prvi konus je i najveca temperatura..nema tog spreja ili laka koji moze da drzi dugo a da ne pocne da se ljusti..zato su hronirani auspusi u prednosti jbg...ili polirani al da se ne voze po kisi... :)

#178 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 09 March 2013 - 01:40

Gledam onaj Yasuni Radetov,jeste potamneo,al se nigde ne ljusti,a on ga prska WD-om,pa reko mozda bi i nama pomoglo...

#179 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 09 March 2013 - 01:49

Mikac93, on 09 March 2013 - 01:40, said:

Gledam onaj Yasuni Radetov,jeste potamneo,al se nigde ne ljusti,a on ga prska WD-om,pa reko mozda bi i nama pomoglo...
Hhaha nema nama pomoci :) Yasuni je Yasuni ...i lak mu je van konkurencije...WD moze da spasi stvar delimicno..prskanje posle svake voznje i to je to...

#180 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 09 March 2013 - 01:53

ali bukvalno posle svake vožnje mazanje wd-om...stroga disciplina može da sačuva auspuh donekle...

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users