on definitivno mora da ide natrag ili sa subfrejmom ili sa izbacivanjem bloka, pa da izradim neku drugu prirubnicu... prema napred čisto sumnjam da će biti mesta mada i ovde moram podizati prirubnicu, u nešto je iskositi...

za prvo vreme se zadržavam na stage6 tm24 karbu koji imam od ranije, i ovde krećem sa poznatim parametrima, 138 glavna dizna i skroz podignuta igla za otvoren difuzor odnosno nešto manje za neki otvoreniji drag filter... evo kako on stoji, mada sam i ovde sećam se morao da malo spustim nivo goriva u plovku jer je na granici da preliva...

brembo originalna dvoklipna sam očistio i rasklopio i proverio, originalne gumice na klipovima još ni trunke ne puštaju, to za sada ne menjam... montiran je 200mm RMS novi disk, i za divno čudo ulazi u čeljusti taman, i ako je fabrički 190mm, tih 5mm u poluprečniku klešta predviđaju.. unutra su nove ferodo pločice...

i naravno novo teflonosko čelično armirano crevo, hebo pakovano, međutim galfer je proizvođač... sipao sam Motul dot 5.1 ulje... ogromna je razika u pritisku ručice, dobio sam tvrdu kočnicu najzad.. videćemo kako će na putu raditi...

toliko od vikenda...