Nadam se da ce ubrzo ispunit kriterije za 70ccm base i ako nije problem da moderatori stave umjesto 50 black soul 70

Na runneru se danas posteno radilo, znaci imao sam pad okretaja runner nije isao kako treba itd itd
Naravno problem je bio karb koji nije dobro ustelan, tu se zahvaljujem radi007 koji je puno pomogao korisnim savjetima i zasluzuje mesnu platu u rafaela

Pun gas je bio relativno ok (falila je nijansa) al pola i manje nije nikako valjalo. Tu smo digli iglu za zub i dostelali saraf smjese i smjesa se poboljsala u svim spektrima, pun gas je sad idealan ,pola i 1/4 isto .
Pun gas:

Pola:

1/4:

Kako smo sad nastelali karb i okretaji su porasli za 300okr kroz ubrzanje te nema vise pada kod ubrzanja.
Svaka cast radi jos jednom

Sad kad dodu topliji dani dovodimo ga dodatno pod konac.
Prvo poboljsanje sam osjetio tako da sam opet po radinoj sugestiji probusio rupu na poklopac airboxa da bude jednako ulazu u airbox sto iznosi 22mm. Lulica je ostala 18.9mm (recimo 19)
Da ne pisem evo slika:

I slika poklopca:

img hosting
Evo i usporedba variomata koju sam napravio mada mislim da to vec ima:
Polini Hi-Speed
-Bolcna 50mm

-Promjer variomata 97.9mm

I sad nezz koliko je ovo tocna metoda al pokušao sam u grubo docarat kut dizanja rolica.
Polini

Malossi (njega cemo samo preletit posto je svima poznat)
Bolcna 49mm
Promjer 99.7mm
I kod malossija od pocetnog polozaja po krajnjeg iznosi 28.3mm pa sam s tim htio pokazat da malossi ima ostrije kutove dizanja rolica (znam da to dosta njih zna)
Polini Speed Control
Ocito isto ko Hi-Speed samo je razlika u bolcni
Bolcna 49mm

Promjer 97.9mm
[](https://postimg.org/image/jovrugcah/)
I evo kod polinija se najbolje vidi sto sam pokusao izmjerit (30.9mm)

Evo jos jednom slike Hi-Speeda i Speed Controla,znaci nigdje ne vidim neku razliku oba imaju iste natpise (31° i D6) samo je Hi-Speed puno bolje zavrsne obrade cak je i bolji multivar od Speed Controla sto se toga tice. Tj jedino to ih razlikuje je na Speed Controlu gumica da ne ide prašina do piksne sto Hi-Speed nema.