Al sam se toliko popalio za nekog od 125cc...msm kad vidis kako ono sve serijski napuni 170kmh,a ja ovde pljujem krv da uvatim 100ku...a opet ista potrosnja,a trajnost veca...msm razmislicu jos,necu jos sve da prodajem,prvo da ga ofarbam itd,ako se odlucim za onu od 300e posle imam jos god dana za razmisljanje...mozda uspem da se skrpim i bez prodavanja...msm nebi ga ja nikad prodavao,turpiju volim najvise,to je nesto sto nema niko u Smederevu,al bi da probam i ovog NSRa ili RSa...a cilindar verovanto necu da prodajem...ipak je to unikat,nesto sto se ne prodaje,pa ako treba i za ukras da stoji...za spuh cu da razmislim...msm nzm sta da radim,stv bi voleo neku 125icu...a voleo bi i njega da zadrzim,ali jednostavno nemam ni dinar,tako da mi je jedino resenje da prodam sve motore osim serijale...
EDIT:Ma za sad idu samo kinez i tomos,a ovaj ostaje,da vidim kakav je onaj od 300e,da ga ja doteram u garazu,pa posle za delove polako...a turpiju da vidim da ofarbam,pa da se zezam posle sa masinom...al znaci probao sam SVE sto mi je palo na pamet...komplet paljenje menjao,namotaje,svecicu,bobinu,kapu,probao drugi karb,proverio usis...ma sve sto mi je palo na pamet...i sve je u redu s njim...nzm jednostavno sta da mu radim,kad provedes vise od nedelju dana cuceci pored njega,umazan u ulju,u ceo u znoju,a bez ikakvog rezultata...jbg,pa da imam sajle od zivaca opet bi popustile