Ma probana i gljiva,zatvarana izolir trakom,otvarana,sve dihtuje lepo,sa airboxom isprobane sve moguce kombinacije,prirubnica je ok,lamelice ok,kao da je motor uklet.Mozda veceras napravimo jedan snimak ubrzanja,pa cu da ga okacim ovde.

503 replies to this topic
Posted 08 August 2012 - 17:33
Posted 08 August 2012 - 20:42
Izgleda da na tom skuteru imas ogranicenu termogrupu. Uradi portmapu pa vidi. Nisu retkost na frijevima i manifestuju se slicno tome kako opisujes - start je ok ali dodje do neke brzine i gotovo. Ona se malo poveca u zavisnosti od stanja i kvaliteta ostalih delova ali je mrtav u poredjenju sa ne blokiranom serijalom.
Posted 08 August 2012 - 21:07
Imao sam slucaj. Ima snage u startu, dize na zadnji i onda samo nastavi da se vuce, i nikako da ubrza. Bile su prelagane rolnice i prevrtavao je.
Mozda je tako nesto. Nesto oko prenosa.
Mozda je tako nesto. Nesto oko prenosa.
Posted 09 August 2012 - 01:17
Probana su 2 cilindra,jedan je sigurno radio ok,isao je odlicno kao serijala,al na ovom motoru je mrtav i to je.
Prenos nije,i ja sam prvo mislio da je to,medjutim jednostavno motor nema snage,isprobano je dosta rolnica,a i na nozicama lose razvrtava.A i ne prevrtava,uopste nema snage ni da udje u rezonancu,ulazi jedino kad stavim dosta lake rolnice,ali i onda samo vristi motor,a opet ne ide.
Ne znam,da vidimo mozda jos jednom prirubnicu,semeringe itd,nzm sta drugo moze da bude,eliminisao sam sve sto moze da zeza.
Prenos nije,i ja sam prvo mislio da je to,medjutim jednostavno motor nema snage,isprobano je dosta rolnica,a i na nozicama lose razvrtava.A i ne prevrtava,uopste nema snage ni da udje u rezonancu,ulazi jedino kad stavim dosta lake rolnice,ali i onda samo vristi motor,a opet ne ide.
Ne znam,da vidimo mozda jos jednom prirubnicu,semeringe itd,nzm sta drugo moze da bude,eliminisao sam sve sto moze da zeza.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users