Jump to content

Tuning freeja Miloševog druga

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#501 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 08 August 2012 - 17:33

Ma probana i gljiva,zatvarana izolir trakom,otvarana,sve dihtuje lepo,sa airboxom isprobane sve moguce kombinacije,prirubnica je ok,lamelice ok,kao da je motor uklet.Mozda veceras napravimo jedan snimak ubrzanja,pa cu da ga okacim ovde.

#502 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 08 August 2012 - 20:42

Izgleda da na tom skuteru imas ogranicenu termogrupu. Uradi portmapu pa vidi. Nisu retkost na frijevima i manifestuju se slicno tome kako opisujes - start je ok ali dodje do neke brzine i gotovo. Ona se malo poveca u zavisnosti od stanja i kvaliteta ostalih delova ali je mrtav u poredjenju sa ne blokiranom serijalom.

#503 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 08 August 2012 - 21:07

Imao sam slucaj. Ima snage u startu, dize na zadnji i onda samo nastavi da se vuce, i nikako da ubrza. Bile su prelagane rolnice i prevrtavao je.
Mozda je tako nesto. Nesto oko prenosa.

#504 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 09 August 2012 - 01:17

Probana su 2 cilindra,jedan je sigurno radio ok,isao je odlicno kao serijala,al na ovom motoru je mrtav i to je.
Prenos nije,i ja sam prvo mislio da je to,medjutim jednostavno motor nema snage,isprobano je dosta rolnica,a i na nozicama lose razvrtava.A i ne prevrtava,uopste nema snage ni da udje u rezonancu,ulazi jedino kad stavim dosta lake rolnice,ali i onda samo vristi motor,a opet ne ide.
Ne znam,da vidimo mozda jos jednom prirubnicu,semeringe itd,nzm sta drugo moze da bude,eliminisao sam sve sto moze da zeza.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users