Posted 25 September 2015 - 08:50
Jbo me kumulator!!!Taman sam nahvalio ovog mog Brus Lija kako pali vec drugu sezonu , a ono poceo sam sve cesce da ostajem bez struje...i to u sred leta ! Sta ce biti za mesec dana tek Kinesko sr. sastavilo godinu i po ...to im je vek - jedna sezona ...
I sto mi je najgore , pre neki dan sam sebi nepotrebno napravio posla , sumnjajuci na sve , samo ne na accu . posto sve radi , i svetla i alarm punim intenzitetom , skinem alnaser , proverim , sve OK , skinem automat alanasera , u dobrom stanju , uradim mu reviziju nepotrebno , pri tom pokidam zicu na spulni , pa sam morao skroz odmotati i ponovo premotati ...sve to nepotrebno ...proverim celu elektrosemu , nista ne mogu da nadjem , na kraju premerim napon akumulatora , a ono 11.6 V ! Prazan !!! Pre ovih nepotrebnih radova preslo me to sto nije hteo da vrti ni na veliki accu od kola , ne zmam zasto , veliki prelazni otpor kroz kablove , slab kontakt , otkud znam ...
Uglavnom , resio sam , znam sta je ...los accu ...za sada cu se slepati ovako , ide zima , pali nekoliko dana i ovako , a kad nece , tu je stara dobra kurbla , nista bez nje ...na prolece novi , ko zna koji po redu vec ...