Evo da se javim nakon nekog vremena! PA DA POCNEMO!
Oteram ja skuter kod druga koji ima moto servis da odradi sve sto treba i sta misli da bi trebalo da bi mi skuter bio startan i ima tu neku brzinu 70-80km/h jer zaista je sporije startovao i nije prelazio 50-52km/h. E sad nije mi bilo frka da mora za dan dva da bude gotovo ali mij e bilo bitno da se uradi valjano. I tako prodje vise od mesec dana, te nema delova te ovo te ono vidim ja da tu nesto nestima. Zovem ja posle mesec i po dana kaze on gotov ti je skuter samo plastike da sklopim. Dodjem ja kaze on nikako nije mogao da dobije vecu brzinu, sve je probao, stavio novi karb, drugi auspuh ali najvise je sto je isao je 57km/h Gledam ja njega i neverujem, uzmem ja skuter oteram kuci mozda sam se vozio par puta po 3-4km nisam ni imao nesto vremena. Razmisljam se ja sad da kupim Malossi Multivar , Yasuni izduv, kvacilo novo ma sve da uzmem samo da ga namestim koliko sam bio besan. Juce lep dan sedim pijem kafu , gledam u moju Sr-ku i place mi se od muke. Padne meni na pamet da je razbucam da ja vidim sta nju to muci pa makar je oterao na otpad. Nesto mene navede da prvo skinem auspuh Gianneli Go je inace(verovatno mi on bio najlakse za skidanje), skinem ja njega kad na samom grlu kod flansne zavarena fabricki blokada. Odvalim ja nju obrusim var istresem od opiljaka i vratim ga na mesto. Nisam se mnogo nadao da cu dobiti bilo sta time ali ajde. Upalim masinu, skroz drugaciji zvuk, krenem da isterujem iz uzanog dvorista kad on skace od snage.
![:blink:](https://svet-skutera.rs/public/style_emoticons/default/blink.png)
Krenem ja lagano dok nije skocila temperatu i izadjem na pravac... ljudi moji kao drugi skuter da je u pitanju. Ubrzava ludacki i max brzina da nepoverujem dodje do 80km/h. Kao malo dete sam bio srecan. Posaljem ja snimak drugu, a on pita sta sam uradio. Da li da mu kazem?