Obiso sam mnogo trgovina i nista, na kraju sam i ja nasao strojopromet, cak sam im susreo sluzbenu Ostaviu na cesti, ali nisam imao volje izgubiti jos 2h, pa sam ga slozio od izbusene cijevi jer nisam vise mogao cekati promjenu.
Meni je zolja gadna, ali sta je tu je, valjda mi nece polomiti auspuh. Izbusio sam hrpu 6mm rupa, planiram jos prosiriti neke rupe na 8mm. Zadovoljan sam sa zvukom, sada cujem jace vjetar od auspuha, ali ocekivao sam vise heh koliki je.
Prosiriti cu jos pojedine rupe, pa ako to pokaze jos bolje rezultate lako izmjenim perforirani lim, i planiram dodati jos jedan nosac i top ide u carbon jer je ovako meni ganci.
Ovdje je vanjska cijev topa rezana na obe strane pod kutem jer nisam htio sjeci rep od zxa, i tako bilo je zeza.
Krepo sam, nemam vise snage jer sam danas odradio jos 2 skutera, a dotjerao sam novog runnera sa yasuni Z pod konac, ustimao start, jos malo korigirao okretaje u ubrzanju i tako, sad ide 109 po satu bez problema ide kao otrov za 50ccm. Sa mrvom gasa drzi 70-80kmh i ima snage na malim otvorima gasa, dok je ZX trebalo vise tjerati gasom, remen je serijski 17.4mm, a volio bih da je special gore.... natankirao ga i pratim potrosnju.
Primjetio sam da semering kod variomata pocinje da bali, ah taj karb, prebzo se sve to trosi.
Runner purejet je takodjer opasan, kako je se svijecica pomalo trosila ja sam se privikavao na performanse, a sada sa odblokiranim ecuom i minimalno dignutim pritiskom tjera jako lijepo, nemam jos kmh u funkciji tako da pojma nemam di sam i sta sam.
I sad kad sam odradio auspuh, najvjerojatnije mi dolazi leovince gp, meni je zvuk tog auspuh pristojan, ne znam kakav bi bio na mom runneru PJ
Eto, slozio sam ispusnu cijev da puse u pod tako da se dize prasina

Unutrasnju cijev sam prosao sa turpijom i nema nikakvih smetnji, performanse su ostale iste, a unutrasnja cijev je istih promjera kao i tvornicka.
Edited by dajteh, 30 April 2015 - 23:44.