Mario, on 05 June 2012 - 00:46, said:
Cvele jer slider-i na variomatu štimaju ?
Jedni su ok i stavio sam ih a drugi ce malo na brusenje lezista po boku jer fali po manje od 0.1-0.2mm da mogu da udju u lezista..sad ne znam koji su koji al dosta lice mada ima malo razlike u materijalu...kako god-odlicni su u odnosu na ove potrosene polinijeve
Dragan NS, on 05 June 2012 - 13:34, said:
Reci, jel si morao da prepravljas plastiku (sekao si otvor, ako dobro vidim) i da li se rupice za srafove na plastici poklapaju sa rupicama na usisniku?. Ja sam jednom gledao pa su mi na na stock plastici bezale 2 od tri rupe na usisniku.
Rupe na bloku i na plastici se poklapaju [ 2kom ] a drugi deo pitanja mi nije jasan...ovo je home -made usisnik od kolena za kanalizaciju

i spojen je za plastiku silikonom pa posle ofarban spoj farbom..
Phantom F12, on 05 June 2012 - 13:54, said:
I ja sam jedno vreme vozio bez mehanizma paljenja, dok sam cekao novi da stigne. Kao distancer je posluzila ista ta sajbna koja ide uz multivar. Ali nisam primetio neko poboljsanje performansi.
Zavisi od setapa i kako je sve ukupno nastelovano.Veruj mi nisam nista dirao u prenosu od zadnje izmene rolnica sa 4.4 na 4.3 pa na 4.2 i one prerade karba...tako je i ostalo...reakcija na gas je bar
10-15% bolja a po zvuku bi reko da su i obrtaji kroz ubrzanje malo veci...prihvatanje gasa kod medjuubrzanja je trenutno ...sve mi se cini da bi mozda trebalo probati sad i 4.3 ili 4.4gr...jbg kad oslobodis radilicu od 350-400gr tezine -mora da ide u obrtaje mnogo lakse...