Jump to content

Keewey hurrican 70cc

• This topic is locked This topic is locked
607 replies to this topic

#141 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 19 May 2012 - 18:06

View Postcvele, on 18 May 2012 - 20:46, said:

evo ga test...voznja 10min laganica,2min 65km/h i 2min pun gas...spoljna tem. nepoznata....
evo je konverzija - http://www.goodcooki...rsions/temp.htm
Posted Image

Ne znam cime je merio al kombinacija veci ventilator + usmerivac daje rezultate...
325Ф == 160 целзијуса!
Мени ту нешто не штима.
Не верујем да су толике температуре. А и сећам се још пре год-две је неко мерио температуру и по граду је била преко 120 али на отвореном око 90.

#142 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 19 May 2012 - 21:46

View PostBoza, on 19 May 2012 - 18:06, said:

325Ф == 160 целзијуса!
Мени ту нешто не штима.
Не верујем да су толике температуре. А и сећам се још пре год-две је неко мерио температуру и по граду је била преко 120 али на отвореном око 90.
Jes vala,Paja je merio onim Koso meracem sa prstenovim a za pod svecicu...zato i kazem -ne znam cime je lik merio al razlike postoje i to na bolje sa oversize ventilatorom+usmerivacem....

View PostMario, on 19 May 2012 - 17:52, said:

i skidati nešto više snage sa radilice...
Tacno al kad pogledas kolko AC gubi na snazi kad je spoljna 30+ ,gubitak zbog veceg ventilatora je zanemarljiv....bar se nadam..ce vidimo... :welcome1:

#143 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 19 May 2012 - 21:55

Batali ti tu temperaturu,pa ne vozis LC...davaj snimak ne pravi se lud

#144 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 19 May 2012 - 22:20

View Postzoksi, on 19 May 2012 - 21:55, said:

Batali ti tu temperaturu,pa ne vozis LC...davaj snimak ne pravi se lud
Ih da je LC eto jos par KS vise...ovako mora crnca sa palmom da mu ugradim da ga oladi leti jbt :welcome1:
A snimak -prvom prilikom kad odem do keve pa prema N.Banji...ili po ovim novonastalim bulevarima oko Ekonomske skole...

#145 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 20 May 2012 - 11:29

Vozio sam se malo danas da probam obrtaljku i rezultati su sledeci: kvacilo pocinje da "vata" na oko 6700-7000,kroz ubrzanje zakove na 9600 i tu ima stvarno "debelu" rezonaciju ...voznje su bile tu po komsiluku pa sam ga najvise razvuko malo preko 80 po satu tako da obr. u razvrtavanju na krajnjoj neznam...Probao sam cak i da snimim al onaj moj nosac je ipak shit...od vibracija i treskanja po rupama pritiska dugmad na telefonu i nema sanse da sacuvam snimak..i tako tri puta :welcome1: mora drugacije resenja...

Desilo se da je u posle 10-ak min voznje kad sam stao ispred zgrade jednostavno "zakovala'' na 1840ob i prebiranje po dugmadima nije pomoglo da je resetujem ili ugasim...Morao je poklopac dole,sitan srafciger u ruke i malo pipkanja po nozicama integralca...i uspesno se sam resetovao ... mada ima opcija reset na ploci al izgleda da se to radi necim tanjim od srafcigere..neka igla ...

Posted Image

Posle resetovanja odo da je probam i radi....

#146 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 20 May 2012 - 13:22

ja verujem da temperatura ode do 160C kod AC-a, mada treba kvalitetno premeriti,,,, ja sam sa tim koso podloškama kod svećice za nešto oko 5min na AC-u imao zakucanih 120C koliko i meri ovaj KOSO jer je predivđen za LC, sad u novije vreme mislim da ima termometara koji mere nešto više

#147 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 04 June 2012 - 21:47

Evo danas bilo oko 30* i radi veci ventilator za sve pare [ 4eura] :) Nema popustanja u performansama ni posle duze voznje u gradu uz stani -kreni i full gas na semaforu...
Juce sam probao kako se minarelli ponasa kad mu skines ono tesko cudo od zamajca paljenja...crko mi akomulator pre 15-ak dana a kako "mali" pali cim mu prinesem nogu kurbli :) , reko aj da probam dok se ne nabavi novi...I bas ima poboljsanja u odazivu na gas...Uz jedan distancer [ na postojeci ] koji mi je doso sa multivarom sve se lepo uklopilo...
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Ko god ima volje treba da proba jer je razlika osetna ...jedino se gubi lezernost paljenja na dugme..i mozda bi trebalo zastititi semering od prasine koja sad ima laksi pristup do njega...

#148 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 04 June 2012 - 22:55

Znaci da kupujem ventilator.

#149 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 04 June 2012 - 23:02

View PostNesa BG, on 04 June 2012 - 22:55, said:

Znaci da kupujem ventilator.
Obavezno :) al moras i plastiku da menjas...najbolje naruci oba kod Sprinta jer su najeftiniji cak i sa placenom postarinom ...

#150 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 04 June 2012 - 23:09

Ok :)

#151 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 June 2012 - 00:46

Cvele jer slider-i na variomatu štimaju ?

#152 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 05 June 2012 - 13:34

View Postcvele, on 04 June 2012 - 23:02, said:

Obavezno :) al moras i plastiku da menjas...najbolje naruci oba kod Sprinta jer su najeftiniji cak i sa placenom postarinom ...

Reci, jel si morao da prepravljas plastiku (sekao si otvor, ako dobro vidim) i da li se rupice za srafove na plastici poklapaju sa rupicama na usisniku?. Ja sam jednom gledao pa su mi na na stock plastici bezale 2 od tri rupe na usisniku.

#153 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 05 June 2012 - 13:54

I ja sam jedno vreme vozio bez mehanizma paljenja, dok sam cekao novi da stigne. Kao distancer je posluzila ista ta sajbna koja ide uz multivar. Ali nisam primetio neko poboljsanje performansi.

#154 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 June 2012 - 20:05

View PostMario, on 05 June 2012 - 00:46, said:

Cvele jer slider-i na variomatu štimaju ?
Jedni su ok i stavio sam ih a drugi ce malo na brusenje lezista po boku jer fali po manje od 0.1-0.2mm da mogu da udju u lezista..sad ne znam koji su koji al dosta lice mada ima malo razlike u materijalu...kako god-odlicni su u odnosu na ove potrosene polinijeve :D

View PostDragan NS, on 05 June 2012 - 13:34, said:

Reci, jel si morao da prepravljas plastiku (sekao si otvor, ako dobro vidim) i da li se rupice za srafove na plastici poklapaju sa rupicama na usisniku?. Ja sam jednom gledao pa su mi na na stock plastici bezale 2 od tri rupe na usisniku.
Rupe na bloku i na plastici se poklapaju [ 2kom ] a drugi deo pitanja mi nije jasan...ovo je home -made usisnik od kolena za kanalizaciju :) i spojen je za plastiku silikonom pa posle ofarban spoj farbom..

View PostPhantom F12, on 05 June 2012 - 13:54, said:

I ja sam jedno vreme vozio bez mehanizma paljenja, dok sam cekao novi da stigne. Kao distancer je posluzila ista ta sajbna koja ide uz multivar. Ali nisam primetio neko poboljsanje performansi.
Zavisi od setapa i kako je sve ukupno nastelovano.Veruj mi nisam nista dirao u prenosu od zadnje izmene rolnica sa 4.4 na 4.3 pa na 4.2 i one prerade karba...tako je i ostalo...reakcija na gas je bar
10-15% bolja a po zvuku bi reko da su i obrtaji kroz ubrzanje malo veci...prihvatanje gasa kod medjuubrzanja je trenutno ...sve mi se cini da bi mozda trebalo probati sad i 4.3 ili 4.4gr...jbg kad oslobodis radilicu od 350-400gr tezine -mora da ide u obrtaje mnogo lakse...

#155 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 June 2012 - 23:54

jedni su za piaggio RMS, a drugi su za GY6 chinareli, pa ti vidi...

#156 Dragan NS

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 609 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimCPI Oliver city

Posted 06 June 2012 - 09:44

Cvele, mislio sam da si uzeo ovaj: http://www.scooter-c...T%3ACAT_STYLING
... pa sam pitao da li se poklapaju rupice za srafove na usisniku sa rupicama na plast. dekli. Dobra kopija, cim sam se zeznuo :D

Edited by Dragan NS, 06 June 2012 - 09:46.

#157 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 06 June 2012 - 18:33

View PostMario, on 05 June 2012 - 23:54, said:

jedni su za piaggio RMS, a drugi su za GY6 chinareli, pa ti vidi...
Predpostavljam da su ovi za Piaggio -taman a ovi GY6 su sto ima malo fali...ma nebitno -i jedni i drugi su odgovarajuci... :)

View PostDragan NS, on 06 June 2012 - 09:44, said:

Cvele, mislio sam da si uzeo ovaj: http://www.scooter-c...T%3ACAT_STYLING
... pa sam pitao da li se poklapaju rupice za srafove na usisniku sa rupicama na plast. dekli. Dobra kopija, cim sam se zeznuo :)
Ma pravio ga Posted Image a ??? Ma moze to i bolje tj. lepse da se uradi al zavrsava mi poso pa kad mi dosadi pravicu drugi..i tako to koleno kosta oko 100din... :)

#158 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 15 June 2012 - 20:51

Napravim nosac za obrtomer al mi se nije dopalo sto kad je u upotrebi stalno mora da se namotava i odmotava kabli sa svecice...nabavim kabl sa slicnim vrednostima,imao sam vec nekakav konektor,malo lemljenja i stvar postane laksa za upotrebu...kabl sam stavio ispod plastika i samo viri 20-ak cm kod upravljaca taman dovoljno da ga ubodes...
Posted Image

aj reko da probam,kad PRC obrtaljka vata impulse paljenja na ceo metar od svecice,bez kabla :) ...snimak je shit,nesto mi se kamera na mobu pobrkala al vid se po nesto...i odma da se opravdam-to sto nije upalio na prvu kurblu je zato jer nisam dao kontakt :D Posted Image jbg....

#159 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 15 June 2012 - 22:26

aaahha pa to prodje Zoksi sa masinom pored tebe,a obrtaljka izmeri njegove obrtaje...

#160 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 15 June 2012 - 22:37

View PostMario, on 15 June 2012 - 22:26, said:

aaahha pa to prodje Zoksi sa masinom pored tebe,a obrtaljka izmeri njegove obrtaje...
:D :) .....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users