Jump to content

Keewey hurrican 70cc

607 replies to this topic

#41 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 March 2011 - 15:58

Ma sve si u pravu :biker_scooter:
Evo nisam mogo da izdrzim da ne radim nesto....pa udri po kvacilu ... :D
Posted Image

Spremne opruge i to gomilica ....
Posted Image

Dobrih 2.5 h sam se jeb*** sa kvacilom u pokusaju da dobijem meni odgovarajuci start ... :angry: probao sam 4 vrste oprugica...
Posted Image

Ovo na slici su Mariove bivse s6 bele :D koje su bile kod Zoksija pa zavrsile kod mene ...al dzaba -u oba polozaja mi ne stimaju, mada da su nove bile bi sasvim ok [cini mi se] u opustenom polozaju...
Na kraju ostadose plave i neka ih do daljnjeg..
Oko variomata nisam nista radio jer mi se cini da i nema potrebe...Izlaznost remena je ok a eno i kolko sajbni imam da bi sve bilo ok...
Posted Image

Posted Image

#42 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 18 March 2011 - 16:29

Au majstore pa nije to dobos pa da pravis kanale....

#43 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 March 2011 - 16:34

View Postzoksi, on 18 March 2011 - 16:29, said:

Au majstore pa nije to dobos pa da pravis kanale....
Ma ko ga http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/sexe19jx1.gif Ja se i ne nadam da ce biti neke vajde od toga,a ako bude jos bolje...jbg 3min posla ...Bar lepse izgleda :biker_scooter: ako se ne vidi :angry:

#44 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 18 March 2011 - 19:18

Vidim ja da se tu neko novo kvačilo sprema, pa onda staro kako tako je.... http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0zbunjen.gif

#45 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 March 2011 - 20:13

View PostBlack Adder, on 18 March 2011 - 19:18, said:

Vidim ja da se tu neko novo kvačilo sprema, pa onda staro kako tako je.... :angry:
Blacky brate bi ja nesto novije i drugacije al tresnula kriza ko cunami na Japan,zato ce ove godine sve da ostane na skutu ko sto je trenutno....
Jedino ako se u medjuvremenu nesto ne popravi [ kod mene licno -u drzavi nema teorije]... :biker_scooter:

#46 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 18 March 2011 - 21:06

jesi ti menjao još nešto u prenosu ove zime ? mislim primar sekundar ...

#47 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 March 2011 - 21:14

Ma jok Mario,sve je ko i prosle godine...

#48 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 18 March 2011 - 22:13

pa šta se onda desilo sa kvačilom ? zar nije bilo dobro letos

#49 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 18 March 2011 - 22:51

Nov remen ,malo grugaciji polozaj u polutkama i odma kvacilo drugacije radi...pa reko ajd opet da isprobam par kombinacija....

#50 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 21 April 2011 - 17:13

Evo posle vise od mesec dana malo sitnih novosti :reading: Deklo ode u crno...Pocetna ideja je bila poliranje al me nesto mrzi u pm...
Posted Image

Posted Image

Prenos nije nista diran, jedino je karb "prestelovan" jer je smesa bila malo bogatija na leru i 1/3 gasa pa je igla otisla skroz dole...potrosnja odma oko 0.5-0.6l manja a odziv na gas bar 20% bolji...Ovo je boja iz voznje sa max. 1/2gasa...

Posted Image

Posted Image

#51 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 21 April 2011 - 22:30

po lsici deluje da nije siromašna smeša..nije ni kafa ali bino je da nije bleda...A ako je motor explozivniji znači da je smeša ubodena! :reading: manja potrošnja nikad na odmet :)

#52 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 22 April 2011 - 01:39

dal je moguće da tako slabu izlaznost imaš ? koji je to variomat

#53 MILPER

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 22 April 2011 - 08:48

Mario bas zbog ovog pitanja sam i otvorio nedavno temu o podloskama,sajbnicama...

Kod mene na mina masini Athena kais stoji idealno u zadnjim polutkama sa sajbnicom debljine 1,6mm , ali zbog kratke osovine radilice najdeblja sajbnica koja moze da se postavi a da moze da se postavi krunica za kurblu je 1,2mm...

Izlaznost kaisa sa sajbnicom 1,2mm je malo bolja nego kod Cveleta ali i dalje katastrofalna....maksimalna brzina 98km/h...sa ovom podloskom start na nekih 6500-7000 obrtaja postizem za belim oprugicama iz malossi set-a u srednjem polozaju na Delti...

Javlja se i problem bucnosti variomata, imam neki osecaj kao da nesto klapara...

Bez podloski, kais stoji nekih 5mm u zadnjim polutakama, izlaznost kaisa sam postovao na slikama u mojoj temi, znaci nekih dva mm je losija nego pre stavljanja primara, maksimalna brzina 108km/h, mnogo bolje medju ubrzanje...variomat se skoro ne cuje...

Start sam regulisao, nategnutijim oprugicama tj. zutim iz malossi seta u srednjem polozaju i opet sam dobio 6500-7000 obrtaja...

Start nije nista losiji nego sa podloskama iako kais nije u idealnom polozaju...

Da li moguce da jednostavno moj variomat S6 ili Cveletov multivar nisu predvidjeni za tako debele podloske?
I jos jedno pitanje koje je debljine fabricka podloska na fabrickom variomatu? citao sam da je tacno 1mm...

#54 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 22 April 2011 - 08:52

View PostPita, on 21 April 2011 - 22:30, said:

po lsici deluje da nije siromašna smeša..nije ni kafa ali bino je da nije bleda...A ako je motor explozivniji znači da je smeša ubodena! :D manja potrošnja nikad na odmet :D
ne moz bolje od ovog da ga j***...... :D na tim otvorima gasa replica je cas u rezonanci, cas jok pa je i ova polu-definisana boja sasvim ok...bitan je dobar i tecan odziv na gas + manja potrosnja ...

View PostMario, on 22 April 2011 - 01:39, said:

dal je moguće da tako slabu izlaznost imaš ? koji je to variomat
Nisi Mario dobro zagledao...imas gore par slika-prva je kolko izlazi ramen, i vidi se da fali par mm...ona druga je "uglancani" multivar u dve boje :D valjda je vise opterecen u donjoj polovini ....
Posted Image

#55 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 22 April 2011 - 08:53

da jes jbt, kako je promenuo boju u gornjem delu, nisam ovakvu situaciju još video... :D

#56 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 22 April 2011 - 09:06

View PostMILPER, on 22 April 2011 - 08:48, said:

I jos jedno pitanje koje je debljine fabricka podloska na fabrickom variomatu? citao sam da je tacno 1mm...

Kod PRC mina je 1,5mm, a verovatno ti se javlja udaranje krune na ventilvaru u krunu kurble. Ostruzi brusilicom ili turpijom krunu na ventilvaru, dobićeš koju desetu da staviš širu podlošku

#57 MILPER

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 22 April 2011 - 09:08

obruseno je i to maksimalno....inace bi cesalo cim se stavi sajbica deblja od 0.8mm...

#58 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 22 April 2011 - 09:37

View PostMILPER, on 22 April 2011 - 08:48, said:

Start nije nista losiji nego sa podloskama iako kais nije u idealnom polozaju...
Da li moguce da jednostavno moj variomat S6 ili Cveletov multivar nisu predvidjeni za tako debele podloske?
Pa ostavi ga tako jbg...ako si probao sve kombinacije..
.Za s6 ne znam al kod multivara ima 4mm za kombinacije sa sajbnama-2mm iza variomata i 2mm kod bolcne...max debljina sajbni koju mogu da stavim na bocnu je oko 3mm....

View PostMario, on 22 April 2011 - 08:53, said:

da jes jbt, kako je promenuo boju u gornjem delu, nisam ovakvu situaciju još video... :D
A jbg mozda je "pobeleo" i od kilometraze ....:D

#59 zoksi

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 861 posts
  • MestoNis

Posted 22 April 2011 - 10:06

Ovo poliranje varija meni lici na posledicu penzionerske voznje od strane Cveletove cere.

#60 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 22 April 2011 - 10:22

mislio si Cvele penzionerski vozi, pa ajde da ga opravdamo kao ćera je vozila,... tačno se vidi da remen nije izlazi na variomatu gore, danima i nedeljama...

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users