Posted 28 August 2011 - 07:49
ubiste čoveku veru u samom startu, ehh kakvi ste, to što je sachs stavio koso da gleda 50kmh ne znači da je to suvišan trošak, .. jeste koso je neophodan deo kada se radi visoki stepen tuninga jer daje mnogo korisnih parametara, ali je isto tako i deo styling-a, pa ako čovek voli da ima dobru i lepu instrument tablu neka kupuje, jeste da je to malo jači luksuz imati baš rx1n kao styling dewo, ima i gluljih satova koji isto izgledaju a ni pola funkcija ne rade, ali evo neka čovek razmišlja malo u budućnost...
evo moj stav za mastera, mnogo para košta i za početak te pare mogu da se upregnu u neke konkretnije delove tuninga, a veruj mi biće ti potrebno dosta para, samo je pitanje kako ih kanalisati, i šta ima prioritet.. dakle meni je lično koso naletio kada sam već imao uturpijani 70cc ciulindar, 24 karburator, proidužen prenos, rt kvačilo i zvono i rs2 auspuh, a sve zato jer me je strapšno nerviralo kako kymco sat ume da laže, i smatrao sam da je podešavanje motora uz pomoć obrtometra već tada bio bitan faktor da bi se pravilno podesio motor, usput merenje brzine nije bilo više šarena laža... da mnogi su me hvalili kako dobro izglerda i kako je do jaja, ali to nije bio ni 20% moj motiv kupovine tog koso-a... imaš link u potpisu za super9 pa prelistaj, negde su i njegove funkcije...
dalje, nemoj da misliš da te ljudi zajebavaju, uglavnom su na ovom forumu ljudi koji su zgazili tuning i uzduž i popreko već godinama, i svima je cilj da pomognu, aj sad malo humora mora biti nismo mašine, ljudi smo.. dakle svi koji su te gore savetovali tačno znaju šta su rekli i u potpunosti su u prtavu..
evo i moje viđenje te s6 replike, auspuh je veoma oštar i jako teško podesiv, mora BITI OZBILJAN CILINDAR da ga potera i dobro podesivo kvačilo, inače ćeš se zaista razočarati, sama činjenica da replika ima pun brod po oglasima za 60-ak eura je znak da ima dosta razočaranih koji su se zaletili i kupili fensi ime i izgled ... dakle ako planiraš serijalu pa prelazak na sport 70cc sledeće godine trek ili rs2, odnosno zx ili tt će ti bolje uraditi posao, tako je i u velikoj knjizi napisano i ne vredi se praviti pametan... da ne dužim ako se budeš zadržao na ovom forumu i malo olistao teme a kasnije i naučio priznaćeš i sam da smo u pravu...
dakle ako je exactly onda je cdi otključan i mislim da tu nemaš limit, kupi tecnigas trek, i kupi neki redovniji varijator recimo naraku racing za 16mm osovinu, i otvori lulicu na karburatoru i podari mu odhovarajuću diznu, i veruj mi ako je mašina podešena bićeš za ovu sezonu zadovoljan...
i naravno koso rx1n da sve odmah vbidiš i premeriš, merenja su bitan faktor od samog početka zajebi stajling..
ps izvinjavam sde na greškama kucam sa netbooka ćerinog