Jump to content

cena registracije

102 replies to this topic

#41 niksa

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 309 posts
  • MestoSombor
  • VozimPulser 125 i jos par komada

Posted 16 July 2013 - 17:10

1987, skroz sam zaboravio na uticaj godista...

#42 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 16 July 2013 - 17:20

O tome ti pricam :)

#43 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 16 July 2013 - 18:21

evo mene Sr-ka prva registracija na žute table 6.500din + 1.000 tehnički...odraše me!

#44 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 16 July 2013 - 19:50

neki spominju i cifru od 9000 sa sve prevodom

#45 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 20 January 2014 - 19:50

Danas naj***...Evo kako , da ispricam ...

Na skutu 10. Oktobra prosle godine isteklo osiguranje ...tako kaze stiker koji je bio zalepljen na prednji kokpit...olako drzim da su ovi nasi TRAJNO REGISTROVANI i kad posle godinu dana istekne osiguranje da je on i dalje registrovan , samo da mu ne vazi osiguranje , pa da kad god u toku godine platio, vazi do novog datuma na stikeru ... ALI NIJE TAKO !

Danas posaljem zenu kod jednog prijatelja koji ima agenciju i tehnicki pregled preko koga sam i prosli put regovao na nove zute table, da produzimo osiguranje i dobijemo ( platimo) novi stiker , pa koliko je da je, mora se ...to je i zato sto sam pre mesec dana kad sam farbao i osvezavao skut bezbojnim lakom ,skinuo stari stiker koji sve jedno vise ne vazi , racunajuci da cu uskoro po novi ...

Zove ona iz agencije , kaze da to sad uopste nije jednostavno , mora tehnicki pregled ( 1000,00) i POSTO JE PROSLO VISE OD MESEC DANA OD ISTEKA OSIGURANJA , VRACA SE TABLICA ( kao kod odjave ) , I SAOBRACAJNA I PLATIS NOVU ... Sve u svemu jos 4900,00 !!! Veselo , nema sta ...

Pazite da ne prodjete kao ja ...vodite racuna o datumu na stikeru ! Bar pola od te sume je nepotrebno baceno , a mogla se napraviti lepa kilometraza da je to proterano kroz rezervoar !

#46 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 21 January 2014 - 00:48

Auuu Miso majku mu pa tako je oduvek bilo i na kolima...ako mesec dana prekoracis pripremi se da platis dodatno..ne cudi me uopste da je tako i danas pa isto i za mopede!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

#47 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 21 January 2014 - 03:49

Ja sam prepis i registraciju aprilije letos platio ukuno oko 4500, doduse bila je sveze registrovana u N.Sadu, oko mesec ipo dana pa mi je ostalo osiguranje kao vazece, to je sad nesto novo. Plato sam novu tablicu, saobracajnu i nalepnicu + takse. A sto se tice nalepnice, ista pravila vaze kao i za auto. Motor je registrovan do datuma na nalepnici, i fore se ima max mesec dana da se produzi registracija.

#48 CicaNS

Član

• Banned
  • PipPipPip
  • 580 posts
  • MestoVeternik
  • VozimAprilia Sr 70R

Posted 16 March 2014 - 21:12

Da li neko zna kolika bi bila registracija za Yamahu TZR 125 1993 god ima nove table ali je reg istekla pa mora opet sve ispocetka

#49 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 16 March 2014 - 21:19

http://www.registrac...ozila?view=form

:D

#50 CicaNS

Član

• Banned
  • PipPipPip
  • 580 posts
  • MestoVeternik
  • VozimAprilia Sr 70R

Posted 16 March 2014 - 21:25

hvala puno :D

#51 dragan sd

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 18 March 2014 - 19:19

danas sam pitai saobracajce u Smederevu da li je obavezno da se zamene bele tablice sa ovim novim ? Odgovor je bio da ako sam lud i ako imam visak para preregisrujem i da jos nije obavezno registrovati tj zameniti bele tablice

#52 Stex3105

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 577 posts
  • MestoMladenovac
  • VozimDerbi Gp1 racing

Posted 25 March 2014 - 16:14

E to volim da cujem :) I ja jos furam sa belim tablicama :)

#53 Sikii

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 536 posts
  • MestoBeograd,Vozdovac
  • VozimGilera Nexus 500

Posted 25 March 2014 - 19:04

:)

#54 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 14 July 2014 - 14:00

Danas registrovao, tehnicki,agencija i sve ostalo 3700 dinara.

#55 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 14 July 2014 - 14:25

Pa nije mnogo 3700din za registraciju.. Cale poznaje neke iz mup-a i takodje su rekli da jos nije odredjeno zakonom kad mora da se predje na zute table i da furam ovako. I rekli su mu da se planira uvodjenje da se skuter registruje na 6 meseci, ko ne vozi preko cele godine da ne placa punu cenu...

#56 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 14 July 2014 - 16:05

ja isto danas registrovao....3600 din sve što treba za mup,tehnički i usluga kuće + 600 din potvrda od ovlašćenog uvoznika...Znači ukupno 4.200 din.

#57 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 14 July 2014 - 18:16

Bilo bi dobro da se dozvoli kvartalna registracija pa da moze da se registruje na 3,6,9,12 meseci pa kome koliko odgovara.

#58 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 16 July 2014 - 11:11

I ja NRG-a sa prenosom i tehnickim 9000 u to spadaju i nove tablice i saobracajna

#59 NinoFromSu

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 17 posts
  • MestoSubotica, Srbija
  • VozimSprint Basic LJ50QT-2L

Posted 02 August 2014 - 23:22

Evo i ja da podelim svoje iskustvo.
Registracija me koštala 4600 din sa novom saobraćajnom i skupljim osiguranjem.

Dobio polisu osiguranja, ovakvu: http://www.autoservi...-osiguranja.jpg
i Evropski izvešta, ovakavj: http://pvportal.me/w...m118-344066.jpg

Ta žena što radi u agenciji rekla mi je da Evropski izveštaj i polisu uvek moram da nosim u motoru jer mogu da nas kazne ako ih nemamo kod sebe.
Samo su još više zakomplikovali stvari, ali dobra stvar je što smo dobili neke pogodnosti sa ovim skupljim osiguranjem, koje ne znam.

Edited by subnino, 02 August 2014 - 23:22.

#60 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 30 January 2015 - 11:40

Upravo sam sveze regovao Aliena ...spada mi u sred zime , ali ako se mora, a mora se , nije tesko ...2600,00 din ...za te pare sam ga oterao na tehnicki pregled koji se sastojao od slikanja od napred i nazad , oterao ga na valjke , prednja koci odlicno , zadnja nikako , pa je morao da ponovi dva puta sa prednjom , to je poznato da zadnji dobos nista ne valja kod Kineza ...dobio sam novi stiker i polisu ...za sat vremena sve gotovo , od ideje do realizacije ...pa, mozda i nije mnogo za celu godinu , sta da kazem ? Mozda bi bilo bolje proterati te pare kroz rezervoar , ali jedino ovako smo legalni , bele table su ilegalne , al` se tolerisu - dokle , videcemo ...

Usput , vec kad sam bio na tehnickom pitam ovoga sto radi , moj prijatelj - poznanik , musterija , kako stoji stvar sa testerom za izduvne gasove , to je ona lamda sonda koja ocitava sadrzaj CO 2 , bogatstvo smese , uslove sagorevanja ...pitam ga jel` mogu doci jednom da istestiramo i proverim gde sam ...kaze moze , samo im je sad na popravci onaj za benzince , a ovaj sada koji imaju je za dizele ? Radi se o najsavremenijem uredjaju , mocno izgleda , pa , jednom kad budem raspolozen , kad se bude vozilo , turimo sondu u auspuh, bas da vidim gde sam sa podesavanjem karburatora ...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users